Prvi dojmovi: wet’n’wild noviteti (photofocus kolekcija, mat tekući ruževi)

Danas za vas imam post oko kojeg sam ja posebno uzbuđena. Dugo već čekamo da nam wet’n’wild noviteti stignu i sada kad napokon jesu, odlučila sam probati koju novu stvar i s vama podijeliti svoje prve dojmove. Ukoliko me pratite na instagramu, već ste mogli vidjeti neke informacije, a ako još niste ništa vidjeli, čeka vas post s puno iznenađenja.

O Photofocus puderu sam vam već pisala prve dojmove ovdje. Nažalost, još uvijek nemam pravu recenziju proizvoda jer ga želim isprobati u pravim životnim uvjetima, dakle gdje nešto i radim, a to još nije moguće jer mi nijansa trenutno ne odgovara. Znate, ljetno šarenilo tena. Kako bilo, uskoro očekujte recenziju s testom nošenja. 🙂
Zasad sam malo proširila prve dojmove, budući da sam nabavila i korektor, pa ćete u ovom postu vidjeti i usporedbu korektora i pudera.

Zbog lakšeg čitanja i usporedbe, prvo slijede informacije o korektoru.

Dakle, radi se o korektoru koji može služiti za prekrivanje nepravilnosti na licu ili za prekrivanje podočnjaka. Dolazi u plastičnom pakiranju s već standardnim aplikatorom.

Tekstura korektora je jako teška i gusta što znači da će se vrlo lako pretvoriti u kejk. Iz tog razloga smatram da neće biti najbolji prijatelj područja ispod očiju.

Što se nijansi tiče, ja sam kupila najsvjetliju nijansu i, kao što ćete vidjeti na slikama, dosta je tamna. Prvo sam mislila da se radi o još jednom “glupom uvozu” i neprestanom uvaljivanju krivih nijansi, no na službenoj stranici wnw možete vidjeti da nije do toga, već do lošeg izbora nijansi. Usporedbe radi, Catrice kamuflaža u 05 Light Natural je svjetlija za nekoliko nijansi od Photofocusa.

Unatoč tomu, korektor ima odlično prekrivanje i svakako će biti odličan za spot concealing.

Prekrivanje Photofocus korektora preko točke crnog tuša

Na mom ste instagram profilu mogli vidjeti i da oksidira, a isto možete vidjeti ovdje na slikama. Ipak, ne bih ga odmah odbacila, i Catrice kamuflaža oksidira na ruci (morate uzeti u obzir i sušenje veće količine korektora), dok ju bez problema mogu koristiti na području ispod očiju uz postavljanje s puderom u prahu i to bez ikakvog straha od oksidacije.

Puder na ruci gotovo da i ne oksidira, na slici vidite tek nanešen puder i osušen puder. Uživo se ipak više vidi razlika u boji. Svakako me pratite za “wear test” ovog pudera kako bismo zajedno vidjeli oksidira li na licu te kako se i koliko mijenja.

Dolje: Oksidacija Photofocus pudera (tek nanešen, pa osušen puder)
Gore: Oksidacija Photofocus korektora (tek nanešen, pa osušen korektor)

Kada usporedim puder i korektor, čini se kao da nisu iz iste kolekcije.
Primjera radi, L’oreal True Match puder je lagan, nježan i takav mu je i korektor.

Dolje: Photofocus tekući puder u Shell Ivory
Gore: Photofocus tekući korektor u Light Ivory

U slučaju s wnw, puder je puno lakši od korektora, korektor je potpuno gust, puder je dosta tekući. Ipak, slični su po tome koliko prekrivaju, rekla bih da su tu negdje, iako blagu prednost dajem korektoru (no, za to i služi, zar ne?).

Prva točka: prekrivanje Photofocu korektora
Druga točka: prekrivanje Photofocus tekućeg pudera

Od wnw noviteta još sam kupila i ruž iz Catsuit kolekcije. Radi se o mat ruževima za koje wnw ekipa kaže da klize kao “maslac”, da se nose kao druga koža i da se neće micati s vaših usana. I moram reći da se slažem u potpunosti.

Zaista je tekstura ovog ruža nevjerojatna, pjenasta i mekana. Strašno me podsjeća na Maybelline Vivid Matte Liquid tekući ruž, čiju recenziju možete pročitati ovdje. Ipak, ovaj ruž ne treba pomoć u sušenju u mat završetak.

Nakon što ga nanesete aplikatorom koji je napravljen tako da “pristaje usnama”, osjetit ćete kako se suši i usne će vam biti potpuno ljepljive nekoliko trenutaka i volila, to je to. Ruž je tu. Na ruci je ovaj ruž neuništiv, no na usnama ipak nije tako.

Preživio je hrpu priče, piće i dio obroka. No, nisu li to odlični rezultati za drogerijski ruž za samo 39 kn? Ja sam zapravo oduševljena, nikad ne očekujem od ruža da živi na mojim usnama vječno. Zapravo sam se malo i bojala kad sam vidjela da ne silazi s ruke, mislila sam da će mi usne otpasti dok budem skidala ruž.

Od noviteta želim probati još nekoliko stvari i nekoliko nijansi, nažalost, nije sve ni stiglo u Hrvatsku, tako da ćete za neke stvari ipak trebati sjesti za lap i naći ih online. Na Amazonu možete pronaći njihove proizvode (za nas iz Eu), meni preporučeno od same wnw ekipe.

Jeste li probali što od ovih proizvoda? Što vas najviše zanima?

Pišite mi u komentarima, xo, M.


Comments

7 komentara na “Prvi dojmovi: wet’n’wild noviteti (photofocus kolekcija, mat tekući ruževi)”

  1. Taman sam u potrazi za dobrim korektorom, koji prekriva tamne podočnjake (moja vječita borba). Hvala na recnziji za ovaj nekako si me dobila pa cu ga morati isprobati. 🙂

  2. I meni je ruz dosta dobar, iako sam vidjela malo isusivanje, gotovo da se ne kuzi, za razliku od npr.Deborah mat ruzeva koji se uvuku u mozak valjda. 😀 Meni se i cini kao da ce biti vise na kejk strani, no vidjet cemo sve. Hvala na tvojim dojmovima. 😉

  3. Izgleda da se izbrisao komentar, pa evo opet. Za podocnjake ti je dobra i catrice tekuca kamuflaza, problem je mali s nijansama jer nema dovoljno tamnijih, pa ove koje postoje nekad mogu dati sivkasti zavrsetak na jako tamnim podocnjacima. Ali, taj se problem lako rijesi, ako ga stavis ispod tekuceg pudera. 😉

  4. I ja sam nabavila Rebel Rose ruž i dosta sam zadovoljna sa njim. Nažalost izgleda da nisu sve nijanse iste po kvaliteti koliko sam mogla čitati, pa ne bih više eksperimentirala. Privukao me ovaj tekući puder, ali još važem da li bih ga željela isprobati ili ipak ne.

  5. I ja sam nabavila Rebel Rose ruž i dosta sam zadovoljna sa njim. Nažalost izgleda da nisu sve nijanse iste po kvaliteti koliko sam mogla čitati, pa ne bih više eksperimentirala. Privukao me ovaj tekući puder, ali još važem da li bih ga željela isprobati ili ipak ne.

  6. voljela bih probati njihove tekuće mat ruževe 😀

  7. voljela bih probati njihove tekuće mat ruževe 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)