Moje iskustvo s online narucivanjem kozmetike – Cult Beauty stranica

Prošli ste tjedan na mom blogu mogli čitati o HudaBeauty novoj paleti. U postu je, između ostalog, spomenuto i da sam paletu naručila s Cult Beauty stranice. U zadnje vrijeme mi se često javljate s pitanjima o stranici, pa sam odlučila natipkati post u kojem ću vam napisati svoje iskustvo.

Na Cult Beauty stranici možete kupiti proizvode mnoštva brandova koji u Hrvatskoj nisu dostupni.
Najbolje od svega je to što je njihovo skladiše smješteno u Velikoj Britaniji, što znači da vrlo vjerojatno nema carine na nijedan paket.
Na stranici možete pronaći sve od šminke do preparata za lice, kožu, kupanje i slično.
Ono što je meni posebno drago je to što imaju i one brandove koji su  iz Amerike pa s njima dolazi i carina ili njihove originalne stranice ne dostavljaju u Hrvatsku. Nažalost, problem je s onim proizvodima koji su u svijetu hit, nikad ih nema u zalihama.
Na stranici često možete pronaći dobre promocije, pa sam ja ugrabila svoju HudaBeauty paletu u vrijeme kad je bila besplatna poštarina na sve njezine proizvode. Trenutno ih na stranici možete ugrabiti na 25% popusta.  Uz to, ako potrošite preko 40 funti, imate besplatnu poštarinu. Osim toga, svaka narudžba dobije svoj broj za praćenje, tako da u svakom trenutku znate gdje vam je paket
Kad se registrirate na stranicu, dobijete svoje profil, gdje možete uređivati svoje podatke i pratiti svoju narudžbu. 
Paket vam dostavlja Overseas tako da na dan kad dolazi, dobijete njihovu poruku u kojem vremenu možete očekivati dostavu.
Svoju sam paletu naručila nedjeljom, došla mi je nakon 5 radnih dana, točnije ponedjeljkom.
Osim što je zaista brzo došla, bila je i vrhunski upakirana, u kartone, mjehuriće, bez šanse da se ošteti.
Plaćanje možete obaviti putem paypala, tako da ćete i na taj način moći zaštiti svoje podatke.
Stranicom sam baš zadovoljna, bila bih sretnija kad im neke stvari ne bi bile stalno rasprodane, ali svakako sam sretna što postoji stranica koja ima gotovo sve brandove koje možete zamisliti.
Jeste li već naručivali s ove stranice? Imate li neku svoju preporuku?
Pišite mi u komentare i čitamo se brzo. M.

Comments

4 komentara na “Moje iskustvo s online narucivanjem kozmetike – Cult Beauty stranica”

 1. Zasad ne narucujem kozmetiku online.
  Mozda se jednom odvazim na to.
  Zasad ne.

 2. Kolika je inače njima postarina??
  Nisam jos narucivala s nje ali sam čula sve pohvale… Ja se i dalje držim Beauty baya.. Hahah… Svida mi se sto paket dolazi sa drugom službom a ne postom kojoj treba i po 20 dana da ti dostave paket… Big like

 3. Svakako probaj, i ja sam dugo cekala na tu odluku, ali sada mi je ta ideja puno bolja. 🙂

 4. E hvala ti sto si me sjetila da sam to zaboravila spomenuti, dakle ako nije preko 40 funti, onda je za Europu 4,95 funti za 2 do 8 radnih dana, a ona ubrzana je 15 funti, dode za dva do tri radna dana.
  Beauty Bay nisam jos koristila, treba onaj neki sigurnosni broj za kreditnu karticu, a nikako da odem u banku to rijesiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)