HudaBeauty Mauve Obsessions – probati ili propustiti?

Svi koji me prate na Instagramu znaju da mi je nedavno došla nova paleta sjenila i to HudaBeauty paleta. Dugo sam razmišljala o naručivanju nekog njezinog proizvoda, kako bih i sama vidjela u čemu je tolika frka. Promišljajući o količini sjenila, veličini, cijeni i bojama, odlučila sam se za najnoviju u HudaBeauty svijetu iz Obsessions kolekcije. Sve o Mauve Obsessions paleti sjenila saznajte u nastavku.

Paleta je naručena s Cult Beauty stranice. Kroz naredne dane ćete moći pročitati post o mom iskustvu s tom stranicom i o tome što, kako i zašto rade, budući da nam kronično nedostaje pouzdanih web trgovina koje dostavljaju u Hrvatsku.

Stranica je taj tjedan nudila promociju na Huda proizvode, pa sam na narudžbu dobila besplatnu poštarinu, što je uvijek odlična vijest.

Pakiranje je normalno, ništa posebno, tvrdi karton i magnetsko zatvaranje. Paleta se ne može sama otvoriti tako da je time postignuta ideja nošenja u torbi.

Iznutra je i veliko ogledalo pa je zbog tog malo teža i ljepša. Sjenila nemaju svoja imena kao u velikoj HudaBeauty paleti.

U paleti dolazi devet sjenila koja uključuju mat sjenila, sjenila sa satenskim efektom  i foil sjenila.
Teška je 10 grama i cijena joj je 25 funti, što je oko 211 kuna.

Cijena je i dalje visoka, posebno za mini paletu od devet sjenila. Kako bilo, malo sam računala i ispadne da se više isplati kupiti dvije male iz ove kolekcije i imati 18 sjenila za 400 kuna, nego njezinu veću i imati 18 sjenila za preko 500 kuna. Ne znam kako vi, ali ja zaista ne bih naručila paletu sjenila za 500 kuna, i oko ovih 200 sam dugo razmišljala.

Tekstura sjenila je nešto što u našim drogerijama nećete pronaći, nešto što ja osobno još nikad nisam probala. Mat sjenila su toliko mekana da vam prsti propadaju prilikom swatchanja, jako dobro pigmentirana, blendaju se prelagano.

Imam osjećaj da i nije potrebno blendanje, čim nanesem i jednom kistićem prođem, sjenilo izgleda blendano, kao da radi umjesto vas.

Shimmer sjenila se teže nanose kistićem, ali nije kao u njezinoj Rose Gold paleti gdje ništa pigmenta ne možete uzeti na kist. S ovom paletom možete, ali i dalje malo, stoga svakako preporučam nanos prstima. Ova sjenila su također jako pigmentirana i premekana, kao da se tope pod prstima.

Prvi red sadržava jedno mat i dva shimmer sjenila. Mat sjenilo je dosta mekano, trusi se, ali je i strašno pigmentirano. Shimmer sjenila su jako mekana, drugo je ipak nešto tvrđe i uz to mi se čini da će se shimmer sjenila jako brzo trošiti.

Drugi red sadržava jedno shimmer sjenilo i dva matirana. Shimmer sjenilo se trusi i jako je mekano, možda čak i premekano zbog čega isto mislim da će se brzo potrošiti. Mat sjenila su mekana, malo tvrđa od shimmer, truse se, također jako lijepo pigmentirana. Srednja boja nije šok pigmentirana, pa ju je lako koristiti u pregibu oka.

Treći red sjenila sadrži tri mat boje i dvije različite formule. Prva dva sjenila su jako mekana, dok je treće najtvrđe sjenilo u paleti, malo kredasto, ali i dalje jako pigmentirano.

Neka od sjenila se prstom nanesu nekako patchy, ali sjenila su takva da prst gotovo propadne u njih pa se uzme previše pigmenta, što mislim da je razlog patchy swatchu.

Smatram da ova paleta sadrži sva sjenila koja vam mogu zatrebati za različite lookove i da joj samo jedno nedostaje da bi bila potpuna bez posezanja za drugom paletom. Naravno, govorim o dobrom crnom sjenilu. No, i bez njega, moram priznati da sam se od prvog trena zaljubila u nju zbog mekoće sjenila i lakoće rada s njom.

Imate moju preporuku, no još dobro razmislite, sad već ima nekoliko recenzija na YouTubeu. Navodno je najčudnija Warm Brown paleta, daleko lošije kvalitete.

Jeste li već probali koju od Obsessions paleta? Jeste li probali neki drugi Hudin proizvod?
Što mislite o ovoj paleti?
Pišite mi u komentarima, hvala na svakom kliku i čitamo se brzo. 🙂


Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)