CAROBNI PROIZVODI ZA SUHU KOSU – LA CROA HRANJIVO ULJE I MASKA ZA KOSU

Nedavno sam, kako to već kod nas (blagih) beauty ovisnika biva, u Mulleru u prolazu zgrabila La Croa proizvode za kosu. Kako i zašto su mi baš ti proizvodi spasili kosu, pročitajte u nastavku.

KRATKA PRIČA O MOJOJ KOSI

Od malih nogu sam imala frčkavu, suhu i oštru, gustu kosu. Takva je i bila do prije par godina, kada sam u otprilike mjesec dana ostala bez pola vlasi na glavi, sve uzrokovano stresom. Kosa mi je bila jadna, rijetka, gotovo da je na nekim mjestima nije ni bilo. Zbog toga je došlo vrijeme za šišanje duge kose (ili onoga što je od nje ostalo). Već sam pisala o tome ovdje, stoga neki od vas već znaju da sam tada obrijala pola glave.

Od tog dana mi se kosa malo oporavila, no i dalje je ostala iznimno suha. Nije nimalo pomoglo to što sam gotovo odustala od neke posebne njege zbog osjetljivosti vlasišta. Koji god bih novi proizvod uvela u svoju rutinu, glava bi mi jednostavno pucala od različitih nuspojava. 
Tako sam se uhvatila običnog šampona i to je bilo to.

U zadnjih mjesec dana sam uočila da mi je kosa baš jako suha i da joj treba pomoć. Imajući to na umu, dogodilo se upravo ono opisano gore – u prolazu sam u Mulleru ugrabila La Croa hranjivo ulje i hranjivu masku.

LA CROA HRANJIVO ULJE

Ovo suho hranjivo ulje je od makadamije, argana, mrkve i lana, te sadrži vitamin E.
Dolazi u dvije veličine – 20 i 100 ml, a moje ulje je ono od 20 ml. Platila sam ga oko 30 kuna.
La Croa tvrdi da ćete koriteći ovo ulje dobiti lako raščešljavanje kose bez dodatnog otežavanja, ali i njegu koja će hraniti kosu i činiti ju mekom i sjajnom.
Preporuča se nanošenje na vlažnu kosu nakon pranja, no za bolji učinak može se nanositi i na suhu kosu.

Miris je neodoljiv, slatkast, ali ne prejako, poput nekog lijepog maslaca za tijelo.

Ovo je doslovno bilo oduševljenje na prvu, jer sam odmah u autu na putu iz Mullera otvorila bocicu i stavila dvije kapi na svoju suhu kosu. Isti tren mi je kosa izgledala drukčije, nahranjeno, a suhi izgled kose se smanjio.

Pravo oduševljenje je tek uslijedilo nakon pranja kose, a u kombinaciji s hranjivom maskom otvarate vrata neke druge dimenzije svoje kose.

LA CROA HRANJIVA MASKA

Ova hranjiva maska također dolazi u različitim veličinama – 25 i 250 ml. Ja sam probala manju verziju od 25 ml, a na moju kratku kosu (bob frizura) ova je količina bila dovoljna za dva do tri pranja kose. Cijena maske je oko 15 kn.

Maska je vrlo gusta i mekana, a u sebi sadrži argan, makadamiju, lan, keratin i vitamin B5.
Miris je savršen, baš kao i miris ulja,

Koristi se tako da se nanese na vlažnu kosu i ostavi 5 do 10 minuta, a može se koristiti i u kombinaciji s uljem. Ukoliko ju koristite na taj način, masku možete držati i dulje, oko 20 minuta.

Razliku sam uočila odmah nakon prvog korištenja, kosa mi je bila puno mekša i sjajnija.
Razlika je bila toliko velika da su me idući dan ljudi koje sam sretala obavljajući dnevne obaveze pitali što sam radila s kosom i što koristim da mi je kosa tako lepršava i sjajna.

Ako me pratite na Instagramu, onda sve več mogli vidjeti moje oduševljenje ovim proizvodima, ali i brze slike moje “nove” kose.

Ove proizvode vam mogu od srce preporučiti, čak i ako nemate suhu kosu. Dobit ćete dodatnu njegu, sjaj, savršen miris kose i sve to za odličnu cijenu.

Žao mi je što nisam prije ništa probala od ovog brenda.

Jeste li vi što probali i koji su vaši dojmovi?

Pišite mi u komentare, xo, M.


Comments

Jedan odgovor na “CAROBNI PROIZVODI ZA SUHU KOSU – LA CROA HRANJIVO ULJE I MASKA ZA KOSU”

  1. Ulje jos imam.maskusam potrosila, kao i sampon te regenerator.
    Ulje i maskasu super.
    A ovo dvoje.. pa meni je svaki sampon i regenerator dobar. Srecom 🤣

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)