BLOGMAS #1: Anastasia Beverly Hills Subculture dupe – MINT CHOCOLATE

Nedavno ste na mom Instagram profilu mogli vidjeti priče o nekim novim kozmetičkim preparatima u mojoj kolekciji, a u njoj se našla i ova prekrasna mint paleta. Jedna od najnovijih paleta u I heart makeup kolekciji šeta po Youtube svijetu kao dupe za Anastasia Beverly Hills Subculture paletu sjenila. U nastavku pročitajte sve o ovoj paleti, ambalaži i kvaliteti sjenila.

Moram priznati da je ljubav s ovom paletom zaista bila na prvi pogled. Mint boja mi je najdraža, u bilo kojoj nijansi i izvedenici. No, kad je ovako jako izražajna i još izgleda kao čokolada, kod mene je uspjeh već tu garantiran.

Ipak, kako sam prestala (bar se nadam) biti impulzivno malo čudovište oko kupovine šminke, prvo je uslijedila potraga za recenzijama i videima na Youtubeu. Kako su uglavnom sve bile pozitivne i još je bio crni petak s pravim popustima vani, odluka je pala.

Ova ljepotica još nije dostupna u Hrvatskoj, ali ju možete kupiti na ovoj stranici na ovom linku, i mislim da još nema straha od carine jer je stranica u Velikoj Britaniji. Ja sam ju platila 10 funti, što je oko 80 kuna.

Paleta je došla u kartonskoj kutijici unutar koje je plastična, čvrsta kutija sa sjenilima. Paleta se zatvara na čvrsti klik i nema šanse da se sama otvori.

Pakiranje čudesno, zeleno, čokoladno, meni predrago. To je valjda jedna od onih stvari koje vas oduševe ili vam se ne sviđaju. Pogodite koja sam ja.

Iznutra je veliko ogledalo, ne miče se, stoji skroz u redu. Dolje niže u paleti se događa čarolija.

Šesnaest sjenila, sedam mat sjenila, devet shimmer. Kad ih najprije pogledate, mislite da su totalno random nabacana i nemaju smisla, ali zapravo ova paleta u sebi krije toliko različitih lookova i kombinacija, onih koje možda niste mislili spojiti, a izgledaju savršeno.
Ove boje na mene djeluju tako da me doslovno opijaju inspiracijom kad ih vidim.

Teksture u paleti su različite, rekla bih da postoje tri. Postoje sjenila koja su kredasta, zapravo, jedno sjenilo i to zeleno u prvom redu. Zatim su tu ostala sjenila koja su mekana i jasno je da rade na formulama, no čini mi se da onima s masnijim kapcima ova sjenila neće previše odgovarati, zbog nekog masnog osjećaja kojeg sjenila ostavljaju.

I tu je nekoliko sjenila koja su mi totalno šokantna, poput prekrasnog bakrenog sjenila koje je gotovo iste formule kao Huda sjenila.

Pigmentiranost je odlična, dosad najbolja sjenila ovog ranga koja sam probala.
Prvo sjenilo je gotovo isto kao ton moje kože, pa se jako slabo vidi.

Jako se lijepo blendaju i nemam ništa loše za reći o tom području.

Postojanost je također odlična, ja sam sjenila stavila i nosila kroz gotovo cijeli dan, i na kraju dana je sve izlgedalo savršeno.
Moj konačni dojam je već očit, obožavam ovu paletu, cijenu, pigmentiranost, trajnost i sve što nudi.

Biste li voljeli probati ovu paletu?

Pišite mi u komentare, xo, M.


Comments

2 komentara na “BLOGMAS #1: Anastasia Beverly Hills Subculture dupe – MINT CHOCOLATE”

  1. Ivana avatar
    Ivana

    Ovo mi super izgleda, fora pakiranje I boje

  2. Slazem se skroz 😊

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)