VODIC KROZ MAKEUP REVOLUTION PUDERE I KOREKTORE

Na ovom je blogu mnoštvo recenzija različitih proizvoda Makeup Revolution branda, no u zadnje se vrijeme čini da MUR takvom brzinom izbacuje proizvode, da ih nije moguće pohvatati.
Kako zaista volim taj brand, volim i probavati njihove nove proizvode pa u svom posjedu imam nekolicinu. Danas je dan za pudere i korektore pa ćemo proći kroz nekoliko vrsta različitih proizvoda tog tipa.

Najnoviji tekući puder u njihovoj kolekciji je Conceal and define podloga koja mi je jedna od njihovih najdražih proizvoda. Ova podloga dolazi u staklenoj bocici s aplikatorom koji je nalik aplikatoru korektora.

Dok neki govore kako je to nehigijenski i ružno, drugima ne smeta, a ja moram priznati da sam jedna od tih kojima ne smeta. Ni obični tekući puder na pumpicu ne stavljam direktno na lice, pa tako ni ovaj. Za primjenu tekućih pudera možete koristiti one prozirne palete ili pozadinu (čiste) ruke.

Ovaj puder ima dosta visoko prekrivanje i vrlo je ugodan na koži. Završetak mu je mat i dosta dobro kontrolira masni sjaj. Nije svemoguć i kako dan ide, tako će i sjaj izbiti ukoliko ga imate i skloni ste lučenju masnog sebuma. Ukoliko stavite previše pudera, lako se uvuče u crtice, borice i na kraju kejka. Ako ga pravilno nanesete, na koži izgleda zaista odlično, poput živog filtera.

Revolution Fast base je jedan od onih multifunkcionalnih proizvoda. Ovaj puder u sticku možete koristiti kao podlogu na licu, ali i kombinirati različite nijanse za konturiranje i highlight.

Puder je zaista mekan i lako se blenda, u dodiru s kožom se doslovno topi. Prekrivanje je srednje prema visokom. Prednost ovog proizvoda je što se savršeno fotka i ja ga obožavam koristiti za full face fotke, a negativne strane su mu kejkanje na licu.
Savršen bi bio za osobe za suhom kožom, a osobe s masnom bi ga trebale zaobići ako traže postojanost pudera na licu. Ukoliko imate suhu kožu, pripazite da puder ne blendate kistom, već vlažnom spužvicom kako puderom i kistom ne biste dodatno istaknuli suhe dijelove i ljuskanje kože.

Foundation drops je jedan od rijetkih pudera kojeg sam uspjela cijelog potrošit. Najzanimljivije od svega je što uopće nisam bila nešto posebno oduševljena njegovim karakteristikama, ali je bio sasvim solidan za svaki dan. Ima apsolutno sve što mi je potrebno za svakodnevnu šminku koju nosim nekoliko sati – slabo do srednje prekrivanje (iako se može nadograditi, zato i je u kapima), solidnu postojanost (barem dva, tri sata bez skidanja, izbijanja masnog sjaja i sl.), pristupačnu cijenu od samo 7 funti što je oko 60 kuna. Moram reći da me ovaj puder dosta podsjeća na Maybelline Fit me!  koji sam isto neko vrijeme koristila. Završetak mu je potpuno prirodni i uglavnom ga se ne može primijetiti na koži. Potpuno recenziju možete pročitati ovdje.

Conceal and define korektor je jedan od njihovih najpopularnijih proizvoda, a za njega su dobili i nagradu Cosma u Britaniji. O ovom sam korektoru već pisala detaljniju recenziju koju možete pročitati ovdje.
Ukratko o njemu, standardna se verzija brzo troši, zato sada možete kupiti isti u većoj verziji. Ima dobro prekrivanje, suši se u mat završetak i može istaknuti bore i linije oko oka. Ovaj korektor možete koristiti i za konturiranje.

Fast base korektor je puno lakši od prethodno spomenutog, a uz to dolazi u aplikatoru sa spužvicom. Po izgledu je dupe za Maybelline korektor, no kako ga nisam probala, ne mogu reći je li dupe i po svojstvima. Korištenje je jednostavno, duguljastu ambalažu zakrenete i kroz spužvicu na gornjoj strani izađe proizvod. Iako ima spužvicu, ona vam, natopljena proizvodom, neće pomoći u blendanju, pa će vam ipak trebati pomoć kista ili prstiju.
Tekstura mu je dosta lagana, lako se i brzo blenda, ali se ipak malo uvlači u crtice u okoloočnom području. Prekrivanje mu je slabije od prekrivanja prethodno spomenutog korektora. Meni je najveći problem miris ovog proizvoda, koji je dosta kemijski. Ipak, nakon što se nanese na lice i utapka u kožu, miris se izgubi.

Na slici: Catrice kamuflaža, Revolution Conceal and define puder, Revolution Fast base korektor, Evelin CC krema i Nyx Foundation drops

Revolution u ponudi ima još samo jedan puder, a radi se o Full cover camouflage puderu, no ja ga još nisam probala pa nemam konkretno mišljenje o istom. Ukoliko ga je netko od vas probao, neka slobodno ostavi komentar s mišljenjem i tako pomogne nekom koga baš taj proizvod zanima.

Jeste li probali što od navedenih proizvoda? Koji biste voljeli probati?

Čitamo se brzo, M.


Komentari

Jedan odgovor na “VODIC KROZ MAKEUP REVOLUTION PUDERE I KOREKTORE”

  1. Fast Base puder sam koristila ovo ljeto i nedavno ponovila kupovinu. Odličan mi je za svaki dan! 😊

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)