RECENZIJA: MAKEUP REVOLUTION x CARMI – KISS OF FIRE

Već je poprilično jasno da Makeup Revolution ima odličan poslovni plan i da velikim koracima grabi naprijed, sve bolji u utrci s nekim većim i poznatijim brendovima. Pri tom je MUR otvoren prema kritikama i pohvalama i sve što nastaje u njihovoj proizvodnji dobro je promišljeno. Uz to, nedavno sam uspoređivala nijanse pudera i korektora koje MUR i neki drugi brendovi imaju i moram stati iza stava da je sramota što se neki veći (ali i manji) brendovi ne ugledaju na MUR.

Kako bilo, imam osjećaj da MUR svaki mjesec izađe s nekoliko novih proizvoda, a kako su dosta otvoreni za suradnje s beauty blogerima i youtuberima, često su to i proizvodi nastali u takvim suradnjama.

Danas vam predstavljam jedan takav proizvod koji je već pomalo stara vijest u svijetu, dok je kod nas i dalje poprilično novo, a radi se o paleti sjenila koja je nastala u suradnji s youtuberom pa samo pakiranje nosi i njegovo ime – Carmi. Ime same palete je Kiss of fire, a sadrži deset sjenila i dva highlightera, sve u velikim panovima. Od toga su četiri sjenila matirana, a ostala sadrže shimmer.

Pakiranje je već viđeno, standardno i prepoznatljivo, pomalo i dosadno i naporno za slikanje jer je pre reflektivno, a i vrlo se brzo ošteti, grebe i sl. Osobno mi ne smeta, ali vrijedi spomenuti.

Paleta je naručena s originalne MUR stranice (klik) i tu je deset funti što je oko 83 kune, a dostupna je i na Pink Pandi s cijenom od 95 kuna što je sasvim ok razlika.

Matirana su sjenila relativno dobre pigmentacije, lako se blendaju, a najveći problem je crna nijansa koja nije ni blizu kvalitete kakva bi trebala biti. U swatchevima je tri puta nanošena i dalje nije dobrog inteziteta.

S obzirom na to da sam upoznata i s drugim Makeup Revolution paletama i njihovim sjenilima, mogu reći da su me u ovoj paleti pomalo razočarala shimmer sjenila. Naravno, ne sva, već dva srednja u nekim nude/roza nijansama, koje su mi izgledom baš savršene za highlight. Ukratko, imam osjećaj da od njih dobijete samo shimmer (i to ne baš puno), a od boje nemate ništa. Ostale su shimmer boje relativno ok, posebno je lijepa nijansa između plave i zelene.

Highlighteri su ok, ništa posebno, MUR ima puno bolje highlightere od ovih. Njihova paleta koju stalno koristim i s kojom sam jednoj nijansi već dotaknula dno je i Ultra pro glow paleta.

Ukratko, mislim da MUR za ovu cijenu ima i boljih paleta, ali ako ju ipak kupite, nećete se pokajati, nije fail, samo nema oduševljenja jer nije ništa novo ili bolje. Prikazani look nastao je pomoću Kiss of fire palete.

Izgleda li ova paleta kao neka koja vam baš treba u životu ili ćete ju ipak preskočiti?


Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)