RECENZIJA: BH COSMETICS SUPERNOVA paleta sjenila

Hrvatsko beauty tržište svakim se danom sve više širi i bogati. Tako ovih dana u našim drogerijama i online shopovima možemo vidjeti brojne nove brandove. Na našem su tržištu bh proizvodi dostupni već neko vrijeme, no sada sve više stižu oni novijeg datuma koji dosad nisu bili dostupni. Ovih je dana i Pink Panda javila kako na njihov shop stiže nova Supernova paleta sjenila i sada je sjajno vrijeme i da doznate neke informacije o njoj i saznate isplati li ju se kupiti.

Supernova je paleta od osamnaest “baked” sjenila u bojama od sjajne srebrne do tamne, šljokičaste crne.
Dolazi u pakiranju koje je kombinacija plastike i čvrstog kartona. Otvara se i zatvara na magnet i ne postoji šansa da vam se paleta sama otvori. Na gornjoj strani ima i ogledalo. Od mene veliki plus za pakiranje, volim ovako jednostavna i sigurna pakiranja. Plus je još i veći jer svako sjenilo ima otisnut svoj naziv
Dobijete 35 grama proizvoda koja će vam “valjati” dvadeset i četiri mjeseca.
Prvi red sjenila (kao i ostali 😀 ) sadržava šest sjenila: Phoenix, Leo, Vega, Capricon, Pisces, Lyra. Sve su redom “galaxy” imena i genijalna su, ako mene pitate.
Kombinacija sjenila u prvom redu je savršeno pogođena i vidi se da je uloženo dosta truda oko slaganja nijansi – boje se savršeno slažu. Nažalost, kako kod mene već drugi dan pada kiša, a nisam na vrijeme poslikala swatcheve, morat ćemo se zadovoljiti s osrednjim fotkama. 
Pigmentacija tih sjenila je solidna, nećete eksplodirati od oduševljenja, ali ćete se moći služiti istima i uživati u njima. Blendaju se sasvim ok, više pigmentacije dobijete ako sjenila nanosite prstima, no više metalik efekta dobijete ako ih nanosite kistom. Probala sam ih nanositi i mokrim kistom, pigmentacija se ne mijenja nešto previše, samo imate više problema kod blendanja.
Drugi je red sjenila također jako lijepo složen, osim što bih izbacila jedno sjenilo. Tu možete pronaći: Pegasus, Libra, Stella, Nova, Gemini, Scorpio. Pegasus i Libra su gotovo identična sjenila, izgledom je Libra tamnija, no swatch kaže da su boje iste. Tu je tekstura i sposobnost blendanja jednaka onim sjenilima u prvom redu, a istaknula bih Scorpio boju koja me iznenadila pigmentiranošću.
Treći red, ujedno i moj najdraži sadrži: Aurora, Celestial, Neutron, Aries, Nebula i Luna sjenila.
Ovaj je red najbolji u paleti, što ne mislim samo po bojama. Sva su sjenila, osim Aurore i Lune, puterasto mekana i nevjerojatne forumule koja je dala savršenu teksturu i pigmentiranost. Aurora je nešto tvrđa od ostalih, a Luna je nešto manje pigmentirana od ostalih. Nije baš tako crna kao što biste to očekivali.
Zaista sam zadovoljna kvalitetom ove palete, žao mi je samo što nema barem jedno ili dva matirana sjenila da bude potpuna, no onda to ne bi bila galaxy paleta. Njezinu sestrinsku paletu sam također recenzirala i tu recenziju možete pročitati ovdje, a radi se o Galaxy chic paleti.
Paletu možete naručiti direktno s bh stranice (klik ovdje) po cijeni od oko deset dolara, što je oko šezdeset i tri kune. Zasad još nije dostupna na Pink Pandi, no kako oni kažu, stiže. 🙂
Jeste li možda već probali ova sjenila? Što mislite o bojama i imenima?
Pišite mi u komentarima i čitamo se brzo. 
Svakako me zapratite na Instagramu i Facebooku i pratite moje lookove, a na blogu se možete pretplatiti za obavijesti o novim sadržajima.
Pusa, M.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)