Recenzija: Bamboo set kistova

Dragi moji! Danas vam pišem o najdražem setu kistova ikad – Bamboo setu. Set je s ebaya, a zašto je tako poseban i jednostavno nezamjenjiv pročitajte u nastavku.

Ovaj set je bio prvi koji sam naručila s ebay-a. Na prvi pogled je zapravo sasvim običan. Drvene drške i sintetička dlaka. Cijena sasvim solidna 12$. U setu dolazi 11 kistića, no čarolija je u tome što je to točno 11 kistića koji vam mogu zatrebati. Da u setu postoji samo još jedan kosi kist, bio bi 100% potpun. Iako sam iza toga naručivala još setova uvijek se vratim ovom.
Kistovi koji dolaze u setu su kabuki kistovi, ravni kabuki koji ja koristim za blendanje tekućeg pudera u kožu i moram priznati da radi odličan posao, lagani kosi kabuki za rumenilo i od svih kistova za rumenilo koje sam imala, ovaj mi je najdraži jer je jednostavno dovoljno velik, dovoljno “nakošen” i hvata taman onoliko boje koliko treba. Dalje je tu kist za blendanje sjenila kakav još nisam imala i obavezno ga koristim  jer taj posao baš dobro obavlja. Kist je taman velik koliko treba i taman mekan koliko treba. U ovom setu je i moj najdraži kist za nanošenje tuša.. Bez tog kista jednostavno ne mogu, a isprobala sam ih već dosta. Kist za nanošenje pudera na lice je savršeno oblikovan, dovoljno čvrst, a da nije pregrub, u kombinaciji sa kistom za korektor radi čuda. Moram priznati da set ima jednu manu, u njemu dolazi jedan jako mali kabuki, koji zapravo ničemu ne služi. Tu je još jedan mali okrugli kistić, koji zapravo i ne koristim i jedan kistić koji izgleda kao kabuki s manjom glavom, a ja ga koristim za nanošenje highlightera ponekad. Posljednji u tom setu je kosi, deblji kist za sjenila, ja ga koristim za preciznije blendanje. Set dolazi u običnoj platnenoj vrećici koju svakako možete oprati pa u njoj držati kistiće, ali ja sam svoje ipak izvadila kako se ne bi gnječili unutra. 

Ovaj set mi je toliko dobar da planiram još jedan naručiti. Zaista sam oduševljena i sad nakon svih koje sam isprobala ovaj u meni izaziva sigurnost i samopouzdanje prilikom rada s mojim dragim curama koje dolaze kod mene na šminkanje. Moje iskustvo je zaista dobro s ovim kistićima, no ne tvrdim da će i vaše biti. Svi smo mi individualci. 🙂 Ostavit ću vam link preko kojeg sam naručila ovaj set, no na tom linku više nije dostupan. Seller kod kojeg sam ja naručila ih je rasprodao, ali će vam  se na stranici otvoriti ponude drugih sellera s istim setom. (http://www.ebay.com/itm/251720319579)
Ukoliko vam se sviđaju ovi postovi sa različitim kistićima, slobodno mi dajte do znanje. Isto tako, ako biste nešto voljeli vidjeti, znati i slično, bila bih vam baš zahvalna da mi javite. Ako me još ne pratite na Instagramu, na blogu možete vidjeti mali dio mog računa na kojem dijelim novosti i zanimljivosti, pa se čujemo i tamo. 🙂 Za sve koje zanima, uskoro će i facebook stranica na kojoj ćete m moći pratiti.
Do sljedeće nedjelje kada se opet čitamo, M.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)