Prvi dojmovi: Sleek Lifeproof tekuci puder

Ukoliko me pratite na instagramu, nedavno ste mogli vidjeti da mi je stigao paket s novim Sleek puderom. Malo je za reći da sam htjela isprobati ovaj puder, posebno nakon što sam vidjela sva dana obećanja. Je li  zaista “lifeproof”, pročitajte u nastavku.

Za Sleek dobro znaju sve ljubiteljice kozmetike. Ipak, moram priznati kako nisam gotovo ništa od njihovih proizvoda probala osim sjenila.

Sleek pratim na društvenim mrežama i upravo sam tamo vidjela da je izašao novi puder. Nije mi dugo trebalo da i sama naručim, ja sam valjda klasični slučaj po kojem se rade reklame. 😀

Puder sam naručila direktno sa Sleek stranice (klik ovdje za link). Inače mu je cijena bila 10 funti, a trenutno ima sniženu cijenu od oko 8 funti, što je oko 66 kuna.
Na tu cijenu još plaćate poštarinu, mene je ukupno s poštarinom izašlo negdje oko 100 kuna.

Rok za dolazak vaše narudžbe je 7 do 15 radnih dana, a ovo “radnih” je ključno. Moj je puder putovao gotovo tri tjedna i došao treći tjedan, petkom, tj. 15 dan. 😀 Well played, Sleek. Well played.

Puder dolazi u plastičnoj tubi, radi se o onoj mekoj plastici koju možete stiskati. Kad otvorite poklopac, na samom grlu tube stoji ona mala folija, tako draga srcu mom, koja garantira da vam nitko nije dirao proizvod.

Ovu podlogu možete kupiti u 24 različite nijanse, a moja je u nijansi LP02 i mislim da sam mogla proći i sa LP01, budući da se s ovom moram dosta posvijetliti korektorima. (Goodbye my summer tan.) Većini blijedih cura, kakva sam i sama, odgovarati će jedino LP01, barem mi se tako čini, budući da je već LP02 dosta žuta.

Sleek o puderu

“Puder otporan na život s kojim možete ići na daleke udaljenosti.
Stvara efekt zamućivanja kože i smanjuje vidljivost linija na koži. Formula bez ulja pomaže koži da izgleda ujednačeno i bez sjaja, pri čemu su sve nesavršenosti prekrivene.”*


Tekstura ovog pudera je uobičajena, nije pregust ni pretekući. Jako se lijepo blenda i ima lijepi satenski završetak. Očekivala sam potpuno mat puder, budući da “shine-free” ili “bez sjaja” to i znači, no nije me previše razočarao ni ovaj završetak.
Srednjeg je prekrivanja i može se nadograditi jako lijepo.

Ono što je negativno je da ipak ističe suhe dijelove na licu, da malo oksidira i da nije toliko dugotrajan koliko su obećali.
Najviše me uplašila boja pudera, koja je baš žuta, no na kraju na licu lijepo izgleda.

Razina oksidacije
(Dolje suhi puder, gore tek nanesen)
Puder sam nosila cijeli dan na licu i nakon dva do tri sata sam se lagano počela sjajiti na području čela, nakon otprilike pet sati sjajila sam se i oko nosa. Tada sam samo blotala papirićem na koji se ipak prenijelo malo pudera. Na kraju dana, nakon osam do devet sati, puder je i dalje bio na licu, no dosta je i nestao. Ipak, za drogerijski puder kojemu je cijena oko 66 kuna, ovo je odličan rezultat.

U otprilike dva tjedna kako je kod mene, postao je dio moje svakodnevne rutine i ako budem imala prilike, svakako bih si naručila još koju nijansu, budući da je s njim zaista lijepo za raditi.

Zaključno, ovo nije novi Estee Lauder puder, nije otporan na život, ali je meni baš lijepo sjeo. 😀

Što mislite o ovom puderu, je li ovo nešto što biste probali?
Pišite mi i čitamo se brzo, xo, M.


Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)