PRVI DOJMOVI: Puno lice novih proizvoda (The ordinary, Artdeco…)

U današnjem postu pričamo o različitim proizvodima koji su svi redom za mene novi. Sjela sam, sve sam ih stavila na lice i probala. Moji prvi dojmovi? Pročitajte u nastavku.

Najprije se želim ispričati što me zaista dugo nije bilo. Ako me pratite na Instagramu, gdje sam se ponekad jedino i javljala, znate da je bilo vrijeme ispitnih rokova. I da, svima su ispitni rokovi. No, ja sam rješavala najteži ispit na godini i jedan od četiri najtežih ispita u ukupnom studiranju i totalno sam se posvetila tome. Tako su moja dva tjedna učenja od jutra do mraka rezultirala uspjehom i položenim ispitom i užasno sam ponosna sama na sebe. Uspjela sam očistiti u međuvremenu čitavu godinu i sad mi ostaje još samo jedna, a moje ljeto je slobodno od učenja. Kako bilo, sad sam se vratila i planiram svašta novo na blogu, a o tome će izaći jedan post zasebno, pa me svakako pratite.

Nakon što se više dva tjedna nisam šminkala i lice mi je totalno poludilo, jučer sam sjela i našminkala se, koristeći sve one nove proizvode koje još nisam stigla probati.

MIXA Purifying Lotion Anit – Imperfection

Kao što sam već spomenula, lice mi je poludilo, moje HG preparativne proizvode za lice su povukli s našeg tržišta pa sam tražila nove proizvode koji bi mi mogli odgovarati. Svaki dan je bilo sve gore, ali sada se malo popravilo i to mi se čini zbog Mixa losiona za čišćenje lica. Na losionu doslovno piše da će nesavršenosti biti sve manje iz dana u dan i čini se da stvarno je tako. Otkako sam losion počela redovno koristiti, svaki dan mi je lice malo bolje. Losion je jako nježan, i ne osjetite ga. Iako na boci piše da njime možete skidati šminku, za to mi baš i ne odgovara i držim se nekih drugih proizvoda. Ali za čisto lice, zasad, ima palac gore.

The Ordinary Serum Foundation

Prije više od dva tjedna (mislim) stigao mi je paket s The Ordinary kozmetikom. Naručivanje je bilo presmiješno, valjda sam za svaku nijansu upisala mail, kako bi mi poslali informaciju kad opet dođe na stanje, budući da je dugo bilo sve rasprodano. U trenutku kad mi je došao mail, doslovno sam otišla i strpala prve dvije nijanse koje se nisu prodale u košaricu i to obje vrste – Serum foundation i Coverage foundation.

 Obje nijanse su mi sada presvijetle za moju put (da, osoba koja ne može potamniti je ove godine tamna, čeka vas post i o tome), ali za ostatak godine će biti dobre. O ovim puderima očekujte pune recenzije i wear test koji sam već obavila, samo trebam pustiti post.

Dakle, jučer sam koristila serum foundation, zaista je tekući, ali prekrivanje je skroz u redu. Neće vas zabetonirati i negdje je na srednjem prekrivanju, ali to je ono što ja volim, pa mi se to svidjelo. Lijepo se blenda kistićem, trajnost je relativno ok. E sad, za mještovitu kožu kakva je moja, ne vjerujem da će biti dobar za ljeto. Krenula sam se sjajiti u uvjetima sparine, no nakon što sam pokupila sebum, više nije do kraja dana radio probleme. Svakako očekujte potpunu recenziju.

Maybelline Master Contour Stick

Vjerojatno kasnim na party, ali nisam bila fan kremastog konturiranja. U zadnje vrijeme ga ipak malo koristim, kako ne bih bila totalno mat.
Dobar stick za svaki dan i to je to. Dio za highlight mi ne prekriva dovoljno dobro da bi mogao biti i korektor, no dobar je za posvjetljivanje. Ja nisam tip koji voli slojeve na koži, pa onda radije koristim kamuflažu kao dva u jedan. Tamni dio za konturiranje je dobar nijansom, nijansa nije topla, taman je za konturiranje, no ako volite jače konturne crte, morat ćete ga nanositi nekoliko puta i svakako preko njega ići s puderom za konturiranje u prahu.

L’oreal Nude Cushion puder

Ovaj puder mi je zasad pretaman, dobila sam ga, ali je u krivoj nijansi, pa sam ga koristila za kremasto bronzanje. Uopće nisam sigurna što mislim o ovom puderu. Iako je u jastuku, dosta je vodenast i prekrivanje mu i nije na nekoj razini. Možda ću imati bolje dojmove kad ga probam na cijelom licu.

wet’n’wild paleta za konturiranje

Znate onu ogromnu paletu s dva pana, viđali ste ju i kod beauty bloggera na youtubeu. To je ta. 😀
Moja glavna i prva zamjerka, jako se trusi. No, boja pudera za konturiranje je dobra, nije pretopla, ni prehladna. Boja pudera za highlight ili općenito matiranje je isto dobra, no brzo sam se počela sjajiti. Ovaj proizvod planiram staviti u još testova tako da će i za njega biti dodatna recenzija.

Artdeco 3 u 1 Makeup Fixing Spray

Ovaj sprej može biti baza i fiksator. Piše da je 3 u 1, no što je broj 3, nemam pojma. Možda za malo osvježenje tena. Nemam pojma zaista. Ima lijep miris, ne zateže i čini se ok, no i on mora proći još neke testove za pravu recenziju. Nisam ga probala kao bazu, no mislim da bi mogao biti dobra baza budući da ostavi na čistu kožu pomalo ljepljiv osjećaj. Ja sam ga probala kao fiksator, brzo se osušio i skroz sam mogla zaboraviti da sam ga i stavila.

Dakle, jučer sam bila relatino zadovoljna svime, no ipak nisam bila oduševljena. Kako je na licu bilo dosta novih proizvoda, ne mogu reći točno zbog kojeg sam se sjajila, ali zato vas čekaju prave potpune recenzije svakog od ovih proizvoda.

Jeste li vi probali koji od ovih proizvoda?
O čemu biste najviše voljeli čitati?
Pratite me, stižu super nove teme i proizvodi. 🙂


Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)