PRVI DOJMOVI POSTAJU RECENZIJE – HUDA BEAUTY, MAKEUP REVOLUTION, NABLA, SKINTEGRA

Ne znam kako ostali blogeri, ali ja volim pisati prve dojmove. Nažalost, često mi se događa da napišem prve dojmove i onda nešto nastavim koristiti, a nikad ne dođem do potpune recenzije. Zato sam danas odlučila sabrati nekoliko različitih prvih dojmova različitih proizvoda i napisati konkretne recenzije. U nastavku pročitajte recenzije preparativnih i dekorativnih proizvoda koje sam dobro testirala.

SKINTEGRA HYDRA B SERUM

Jedan od mojih postova koji su izazvali reakcije bio je onaj s prvim dojmovima o Skintegrinom Hydra B serumu za lice. Post možete pročitati ovdje.
Sada kada sam potrošila jednu cijelu bocicu ovog proizvoda mislim da smijem napisati svoje mišljenje bez osuda.

Prije korištenja svakako pročitajte upute i način korištenja, jer on uvelike mijenja rezultate.

Ovaj je serum zaista dobar, no, meni nije ništa promijenio ni dugoročno pomogao. Ukoliko ne znate, moja je koža dehidrirana i mješovita. To znači da imam masnu t zonu s ponekim suhim dijelovima, a iznutra često imam osjećaj zatezanja. Serum je znao pomoći da taj osjećaj zatezanja bude puno manji, no i uz njegovo korištenje, osjećaj zatezanja je ostao, samo smanjeno.


Nakon nanošenja seruma i šminka lijepo sjeda i izgleda. Ipak, ja sam ga većinom koristila u večernjoj rutini nakon čiščenja lica.
Zaključno, ovo je odličan proizvod koji će olakšati različite tegobe na vašem licu, dok će nekima koji su poput mene osim ovog seruma i hidratantne kreme ipak trebati još dodatno sredstvo hiddratizacije lica. Skintegra ima još nekoliko dobrih proizvoda za lice pa svakako istražite.

MAKEUP REVOLUTION CONCEAL AND DEFINE KOREKTOR

Jedan od dekorativnih proizvoda o kojima sam vam pisala prve dojmove je i MUR korektor koji je nova vijest na tržišu, ali i oko kojeg se digla velika prašina.

Moje prve dojmove pročitajte ovdje.

U početku zaista nisam bila oduševljena. Solidan proizvod, no i dalje mi je Catrice kamuflaža bila draža. Tako je i ostalo sve dok nisam kupila i njihov novi Fast Base puder u sticku. Tada sam napravila test tako da sam na cijelo lice nanijela taj puder, a ostale sam proizvode kombinirala. Na jednoj sam strani lica koristila sve MUR proizvode, a na drugoj strani lica proizvode koje inače koristim. Malo je za reći da sam ostala oduševljena onom stranom na kojoj su bili svi MUR proizvodi. Ta strane je izgledala popeglano, filtrirano, svježe. Oduševljena. Iza toga ja više Catrice kamuflažu nisam dotaknula i ne puštam MUR korektor koji sad redovno koristim i kao puder.

I dalje mislim da Catrice kamuflaža bolje prekriva, no MUR korektor daje svježiji izgled. Na vama je da odlučite što vam je važnije.

MAKEUP REVOLUTION LIQUID HIGHLIGHTER

U mojim Blogmas postovima ste mogli čitati o mnoštvo različitih proizvoda, a jedan od njih je i MUR tekući highlighter. Nažalost, ovo je proizvod s kojim se nisam našla u prvim dojmovima, ali ni nakon dužeg korištenja.

Za mene je ovaj highlighter previše šljokičast, morate biti baš oprezni s nanosom budući da skida šminku koja je ispod, a ukoliko ga stavite ispod pudera za prirodan sjaj, očekujte prave šljokice po licu.

Ipak, našla sam mu svrhu pa ga često koristim za različite sfx lookove. Nedavno sam za jednu priredbu u gradu radila galaxy lookove i odlično mi je poslužio za zvijezde.

NABLA DREAMY PALETA SJENILA

Jedna od najljepših paleta na svijetu je završila i u mojim rukama. Kliknule smo na prvi pogled, a onda i na prvo korištenje. Srećom, ta se ljubav i nastavila.

Sjenila su jako pigmentirana, zaista se lako blendaju, kombinacija boja je odlična, možete kreirati dnevne i večernje lookove. Ne troši se brzo, ne trusi se, sjenila se ne skidaju s očiju i nakon cijelog dana nošenja. Sva su sjenila savršena, osim jednog s kojim ćete se namučiti – delirium nijansa. U sebi ima velike šljokice koje padaju svuda, pa treba biti oprezan. Ostalo je sve savršeno i meni je ovo najdraža paleta. Otkako ju imam, gotovo samo za njom i posežem.

HUDA BEAUTY MAUVE OBSESSION PALETA SJENILA

Na prvu sam baš dobro reagirala na ovu paletu. Nju sam kupila prije Nable i stojim iz toga da dotad nisam imala bolju paletu sjenila. Sjenila su kremasta, mekana, sve pet.

No, onda sam kupila Nablu i vidjela sve nedostatke Huda palete. Nažalost, Huda paleta je puno lošija od Nabline, puno se teže blenda, boja se teško nadograđuje kistom i teško je postići efekt na oku koji želite. Sada, nakon dužeg korištenja, mogu reći da i ne vrijedi te novce koje sam platila i da zasigurno na tržištu postoji puno boljih paleta. Jedna od njih je i Dreamy paleta kojoj Hudina uopće ne može biti konkurencija.

Jeste li probali koji od ovih proizvoda?
O kojim biste proizvodima voljeli čitati?

Pišite mi, M.


Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)