PRVI DOJMOVI: MAKEUP REVOLUTION FAST BASE PUDER U STICKU

Ne znam koliko sam već puta napisala da Makeup Revolution gori u zadnje vrijeme, rastura i predstavlja ogromnu konkurenciju raznim brandovima. Nikad nije imao bolje proizvode, a čim se buka malo smiri, oni izbace nešto novo. Jedan od takvih proizvoda je i njihov najnoviji puder u sticku. Iako nisam neki ljubitelj takve vrste pudera i iako sam vidjela brojne recenzije koje objašnjavaju kako ovaj puder nije za mješovitu i masnu kožu, odlučila sam ga probati i sabrati svoje dojmove i mišljenje.

Novi Fast Base puder u sticku dolazi u čak osamnaest nijansi za različite tonove kože. Možete ga trenutno kupiti na bivšoj Tam Beauty stranici, koje je promijenila ime u Revolution Beauty. Cijena mu je 5 funti što je oko 42 kune.

Inače mi narudžbe s te stranice dođu u roku sedam dana, a ovaj put je malo kasnilo zbog vremenskih poteškoća prilikom transporta.

Puder dolazi u plastičnom pakiranju boje kože s rose gold slovima. Metalni dio iz kojeg izlazi puder je isto rose gold boje. Moram priznati da je pakiranje baš dobro i jednostavno.

Na dnu samog pakiranja stoji naljepnica s nijansom.

Za pudere kažu da su nijanse prilagođene korektorima, a kako sam probala i sam korektor, odlučila sam naručiti točno tu nijansu.
Najprije mi se činilo da ta informacija nije točna i da će mi puder biti pretaman, no ispalo je da je nijansa baš taman za moj ten.
Korektor i puder sam naručila u F2 nijansi za koju na stranici piše da je za svijetlu kožu sa žutim tonom.

Puder se vrlo lako nanosi i lako blenda, zaista je kremast i gust. Nema nikakav poseban miris, čak ni onaj tipičan miris pudera.
On daje koži nekakav sjaj nakon nanošenja, ali ne bih rekla da ima dewy završetak. Negdje je između.

Nakon što se “zaključa” s puderom u prahu postaje potpuno mat i više ne mrda s mjesta.

Puder sam nosila od 17:00 do ponoći i za to vrijeme mi se nije baš skinuo s lica, malo s nosa, no tu mi se svi puderi skidaju.
Ono što me najviše začudilo, nisam se uopće sjajila. Očekivala sam da ću kroz sat vremena (maksimalno) početi glumiti disco kuglu, no to se uopće nije dogodilo. Prije se zasjajim s Maybeline Fit me Matte tekućim puderom.

Ukoliko se pretjera s količinom pudera, može postati i izgledati cakey.

TESTIRANJE PUDERA S MUR PROIZVODIMA/OSTALIM PROIZVODIMA

Kako Makeup Revolution u zadnje vrijeme ima mnoštvo novih proizvoda, a neke od njih sam i sama naručila i probala, odlučila sam testirati ovaj puder s tim novim proizvodima, ali i s onim koje često koristim nekih drugih brandova.

Na obje strane lica sam nanijela Fast Base puder, a potom sam na jednu stranu lica stavila MUR (novi) korektor i setirala sve s MUR Lace puderom u prahu. Na drugu stranu lica sam stavila Catrice kamuflažu i L.O.V. puder u prahu.

Moram priznati da sam se šokirala time koliko je bolje izgledala MUR strana, kako se sve složilo i kako je sve savršeno surađivalo. Strana na kojoj sam imala sve MUR proizvode je izgledala kao da imam neki filter na licu, zaglađeno, svježe, prirodno, a ujednačeno. Ostala sam oduševljena, čak i korektorom koji mi je do tog trena bio solidan, ali ništa posebno. Reći ću samo da od tog dana više nisam koristila Catrice kamuflažu.

DOJMOVI

Trenutno imam samo pohvale za ovaj puder, a ako ovako ostane, vidim ga kao jedan od mojih najdražih pudera. Cijena mu je zaista niska, kvaliteta se čini baš dobra, a puder brz i jednostavan za korištenje. Planiram ga još neko vrijeme testirati, posebno s toplijim vremenom kako moja masna t zona bude bivala sve bezobraznija. 🙂

Jeste li probali ovaj puder? Kako vam se čini?

Pišite mi, xo, M.


Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)