Olival CC krema – Prvi dojmovi

Nedavno sam u dm-u pomalo impulzivno kupila Olival CC kremu s uljem smilja. Tražila sam si nešto tako lagano s laganim prekrivanjem za svaki dan, a izbor je pao na baš ovu kremicu. Kratko je testirana, pa prve dojmove pročitajte u nastavku.

 Dakle, krema je kupljena u dm-u za nekih 60 kuna, više nisam sigurna koliko je točno bila.
Na onom umjetnom bijelom svjetlu izgledala je kao da će biti taman za moju kožu, a ne znam, valjda mi je rasvjeta pomutila i osjetilo mirisa pa nisam osjetila intenzivni miris koji krema ima. 😀

Krema dolazi u plastičnom pakiranju od 50 ml s pumpicom i pakiranje je sasvim u redu. Poklopac je proziran i plastičan, malo zna ostati proizvoda na rupici pa prijeđe na poklopac, ali ništa strašno.

Inače, to pakiranje kupite u kartonskoj kutiji. 😀

Koliko sam vidjela, postoje dvije nijanse ove kreme, light i medium. Ja sam uzela light.

Naravno da sam se šokirala kad sam ju kod kuće stavila na ruku i vidjela da je boja tamnija od moje kože za nekoliko nijansica. Prvo mi nije bilo jasno jer sam u trgovini probala tester i bilo je ok. Ako vam se to dogodi, ne brinite se. Samo nastavite blendati i boja se stopi s vašom kožom. Dok ju blendate na ruci doslovno vidite kako mijenja boju. Budući da već posjedujem CC kremu, ali u zelenoj boji, vjerujem da je to isti princip, i ta zelena se s blendanjem pretvara u boju vaše kože.

Budući da svi obožavaju smilje, sad ćete me hejtati, ali taj snažan miris mi je baš smetao i moram priznati da sam bila zabrinuta oko toga kako ću ja podnijeti taj miris na svom licu. Na ruci nikako nije prolazio i trajao je baš dugo. No onaj tren kad sam kremu lijepo blendala i napravila sve ostale korake, miris je nestao, barem ga ja više nisam osjetila. Mislim da je to dobra vijest za sve vas koji ste osjetljivi na mirise.

E sad, kad kremu stavite na lice i blendate, ona jako lijepo sjeda na kožu i zaista sam se iznenadila kakvo dobro prekrivanje ima. Zapravo sam se oduševila prekrivanjem.

Bez problema sam na nju nanijela korektor, puder u prahu, rumenilo i bronzer.

Krema daje sjaj na koži, a mi “masni” to baš i ne volimo, pa sam ja matirala i to je odlično funkcioniralo.

Stvarno sam mislila da će to biti nova ljubav, samo da ostane tako do kraja dana.

Problem je nastao na kraju dana, za koji sam možda i ja malo kriva. Odraz u ogledalu je bio šok jer je sva ona svježina nestala, a izgledala sam ispijeno i suho. Uz sve to, bile su mi istaknute sve bore koje nisam ni znala da imam, kao i suhi dijelovi lica, koje isto nisam znala da imam. To je grozno izgledalo, zaista. Ali, taj dan sam na sebi tesitrala dva proizvoda i jedan je bio, pogađate, puder u prahu. 

Ništa ne bi bilo čudno da je baš puder kriv, oni loši mogu ući u bore i istaknuti ih, mogu se nekako čudno osušiti i ispiti vam lice, a da ne pričamo u suhim dijelovima lica.

Sada mi preostaje još dodatno tesitranje ove kreme, bez tog pudera u prahu, pa ćemo vidjeti u čemu je bio problem.

Stvarno se nadam da je problem u puderu i zapravo sam 80% sigurna da je, pa ću vam svakako nakon testiranja javiti dojmove.

Imate li vi iskustva s ovom kremom?
Koje BB ili CC kreme vi koristite?
Pišite mi u komentarima, a mi se čitamo uskoro.


Komentari

4 komentara na “Olival CC krema – Prvi dojmovi”

  1. Od BB krema koristim Garnierovu i prezadovljna sam s njom, CC kremu ne koristim još! ali mogla bih. I to baš ovu, jer obožavam smilje i nadam se da će ju moja koža voljeti. Baš kao što voli Olivalovu noćnu kremu sa smiljem – jako mi se sviđa ova linija sa smiljem i baš mi je žao što ne voliš taj miris jer ja ga obožavam! 😀

  2. Garnier BB kremu sam dugo koristila, al nazalost, uzasno su mi pocele oksidirati. Zato sam probala s ovom.
    Da, malo mi je prejak. 😀

  3. Ja već dugo koristim baš ovu kremicu i meni je najdraži proizvod kod svakodnevnog make up-a. 🙂 Što se tiče mirisa smilja, na početku mi je bio dosta jak (ne mislim konkretno na ovu CC kremu, već općenito na cijelu Olival liniju sa smiljem), ali navikla sam na njega i sada ga gotovo i ne osjetim. Meni nije izazvala apsolutno nikakve probleme, ne ističe mi suhe dijelove ni borice, imam normalnu kožu i uvijek stavim mrvicu pudera u kamenu. 🙂

  4. Baš mi je drago da ti odgovara, ja se nadam da je kod mene problem bio u puderu u prahu. testiranja ce reci. 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)