Oh, just no!

Pozdrav svima! 🙂
Nova nedjelja, novi post. Ovoga puta vas želim upoznati s necim novim sto uvodim na blog, a to su postovi Oh, just no! Zapravo se radi o postovima u kojima ću predstaviti proizvode koji mi nisu bili dobri. Budući da ne želim nikoga oštetiti, ne planiram iznositi nikakve laži, već samo svoje dojmove i kako je neki proizvod reagirao na mojoj kosi/koži. Isto tako, takvi proizvodi mi se ne događaju baš prečesto jer uglavnom kupujem one stvari koje znam da mi odgovaraju, pa ne znam još u kojim će se vremenskim razmacima pojavljivati. Ali kada vidite post naslovljen kao ovaj, znači da vam donosim popis proizvoda na koje vas želim upozoriti. Danas imam tri takva proizvoda, možda dva i pol’. 🙂 U nastavku pročitajte o kojim se proizvodima radi. 🙂

1. Prvi proizvod o kojem ću vam pisati je onaj koji me najviše i razočarao,a  to je Keune Satin Oil šampon za kosu. Nakon što sam pročitala samo dobre stvari o ovom šamponu, odlučila sam ga i ja isprobati jer je namijenjen suhoj i beživotnoj kosi. Check & check. Već poznatog oblika bočica, od 250 ml platila sam oko 60 kuna u Mulleru. No, umjesto da mi ovaj šampon da svilenu i sjajnu kosu, meni je dao gorak okus u ustima. Točnije, toliko mi je nadražio tjeme da sam mislila da će mi otpasti. U početku sam mislila da možda nisam dobro isprala, pa me svrbi glava. Drugi put sam mislila možda se trebam priviknuti, no nakon što sam treći put prala kosu s njim i stanje je bilo sve gore, više nisam mogla. Tjeme me svrbilo nevjerojatno, bilo je strašno nadraženo i odustala sam od šampona. Nakon tog trećeg pranja kosu sam oprala svojim starim šamponom i namazala tjeme s malo lavandinog ulja koje sam dobila s mora i stanje se malo smirilo, tjeme nije više jako nadraženo, a i gotovo više da ne svrbi. Baš zato što me iritiranost tjemena popustila čim sam prestala prati s ovim šamponom, znam da je upravo on krivac za to. Tako je reagirao na mojoj glavi, hoće li na vašoj, ne znam. Ako ste kao ja i od većine šampona dobijete iritirano tjeme, onda vam preporučam da ga ni ne gledate u trgovini. Što se tiče samo djelovanja na kosu, nikakvu razliku nisam primjetila. 60 kuna bačenih u vjetar u mom slučaju. Sorry, Keune, ali glava bi mi eksplodirala.

2. Drugi proizvod o kojem vam želim pisati je FREEDOM Pro Correct Palette. Dakle, radi se o maloj paleti korektora u boji za izjednačavanje tena. Ne znam koliko znate o ispravljanju tena korektorima u boji, no ukratko – svaka boja ima suprotnu boju i upravo njome možete smanjiti i neutralizirati prvu boju. Pa ako na licu imate puno crvenila, zelenskasto – plavim korektorom ćete neutralizirati to crvenilo. Ne brinite, nećete ostati zeleni, preko njega ide sve normalno. Važno je da to sve bude u pastelnim bojama. Ako budete željeli možemo napraviti post i o tome. 🙂 Navela sam crvenilo kao primjer jer ga ja imam dosta na licu i to je jedan od razloga zašto sam kupila ovu plaeticu. No, ona meni ništa ne radi. Baš ništa. Ne prekriva dovoljno, a ako samo malo više stavite u želji da prekrijete, odmah će se početi nakupljati i koliko god se vi trudili to će završiti kao nered. I da, iako gotovo nikad ne gledam kvalitetu ambalažu, a ova mi je pukla odmah drugi dan, mislim da to trebam spomenuti, budući da ima vas kojima je ambalaža jako bitna.

3. Ovaj proizvod je onaj pol’. Zašto? Zato što neke stvari obožavam iz ove palete, aneke ne rade baš ništa za moju kožu. Radi se o Makeup Revolution Protection paleti. Moja je u light/medium nijansi. Čini se kao savršena paleta, jer unutra dolazi čak 7 različitih proizvoda, 3 kremasta korektora, puder ukamenu, rumenilo, bronzer i highlighter. Ove nabrojane stvari u kamenu obožavam. I s njima nema nikakvih problema. Problem mi je s korektorima. Budući da sam ovu paletu naručila zbog konturiranja, veoma su mi važna bila ta tri korektora u različitim nijansama. No, razočarali su me. Osim što su jako sličnih boja, ni prekrivanje im nije dobro, te se nakupljaju i pomiču s mjesta na koje sta ih stavili, čak i kad ih fiksirate. Opet korektori koji ništa ne rade, a na kraju lako možete izgledati kao nered s njima.

To su bila moja dva i pol’ proizvoda s kojima i nisam baš zadovoljna. Smatram da nije u redu “pljuvati” po bilo komu/čemu, ali isto tako da je dužnost nas blogera koji se time “bavimo” i to volimo prenijeti našim čitateljima što nije onako kako se predstavlja ili neka loša iskustva. Napominjem da su ovi proizvodi ovako reagirali na mojoj kosi i koži, no tko zna, možda na vašoj neće. Ako ćete isprobati, svakako mi javite vaše dojmove, njih nikada dosta 🙂
Ako ste za onaj spomenuti post o ispravljanju tena korektorima u boji, sherajte moj post, ostavite komentar ili mi jednostavno pošaljite na mail. 🙂 Ako me još ne pratite na Instagramu, požurite, tamo se možemo svaki dan čuti, gotovo u bilo koje vrijeme. Uvijek sam raspoložena za komunikaciju. Pripremila sam i za vas jedan look za Halloween iako ga mi ovdje ne slavimo, ali to ne znači da se ne možemo malo igrati. 🙂 Škicnite i recite mi što mislite.
Čitamo se za sedam dana. Puse, M.


Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)