Početkom ovog mjeseca neke su se nove stvari našle kod mene na probavanju s različitih stranica. Naručivala sam iz Avona, Diviana cosmetics stranice, Pink Pande, kupovala u Mulleru.

Što sam novoga našla i probavam, nađite u nastavku. 🙂
Nijedna kupnja ovog mjeseca nije bila brza i nepromišljena i uz to, nijedan proizvod do sad nisam probala.
Na Diviana Cosmetics stranici sam naručila tri NYX proizvoda kada su nudili 50% popusta na NYX proizvode.
Zelenu CC kremu koja dolazi u tubi, zeleni hd korektor i olovku za obrve.
Nisam još sigurna što mislim o zelenim proizvodima, krema kao da mi nekako požuti s vremenom, a korektor mi je baš jako pigmentiran. Kako bilo, u fazi su testiranja, pa ćete na iscrpne recenzije morati pričekati.
Nyx olovka za obrve se jako teško nanosi, tvrda je, međutim, mislim da bih ju mogla uvrstiti u svoj kit jer kad ju jednom stavite – ona se ne mrda. Možete trljati, mrljati, što god, ona se ne da. To joj je veliki plus koji pobija sve ostale minuse.

S Pink Pande, također na akciji, naručila sam dvije palete sjenila.
Jednu potpuno mat, potpuno neutralnih boja, a drugu mat i shimmer paletu kričavih, šarenih boja. Trenutno jako volim obje. 

Iz Avona sam već drugi put naručila Far Away parfem koji je meni fantastičan i to po akcijskoj cijeni. Prvi put mi je ispao iz ruku čim sam ga dobila i razbio se. Srećom, radilo se o onom mini parfemu. 🙂
Moje Manhattan zalihe najboljeg pudera u prahu polako nestaju i koliko god ja odgađala potragu za nekim novim, moralo je i to doći. 🙂
Tako sam kupila dva različita pudera u prahu. Jedan je iz dm-a i rade se o alverde puderu u prahu koji je od prirodnih sastojaka, a drugi je iz Mullera od l.o.v. kozmetike.
Ostala sam neugodno iznenađena kad sam sve pudere u prahu po Mulleru pregledala i vidjela da je izbor gotovo nikakav. Artdeco mi nimalo nije jasan, nekako sam mislila da ću kupiti njihov puder, no koji god sam uzela, čak i one koji su obećavali settiranje podloge i mat finish, imali su u sebi sitan shimmer. Alergična sam na shimmer tamo gdje ne treba biti, haha.
Našle su se tu još i trepke a alija. 😀
Jeste li probali što od ovih proizvoda?
Što ste vi novo otkrili ovaj mjesec? 
Pišite mi, xo, M.

Komentari

10 komentara na “New in!”

  1. Lijepa neutralna paleta. Baš me zanimaju dojmovi o Alverde puderu 🙂

  2. Lijepa neutralna paleta. Baš me zanimaju dojmovi o Alverde puderu 🙂

  3. Nadam se da cu ih uskoro izbaciti, iznenadila sam se kad sam ga ugledala i jos kad sam vidjela da je na prirodnoj bazi…

  4. Nadam se da cu ih uskoro izbaciti, iznenadila sam se kad sam ga ugledala i jos kad sam vidjela da je na prirodnoj bazi…

  5. Super stvari, ovu MUR paletu imam i stvarno mi je odlična 🙂

  6. Super stvari, ovu MUR paletu imam i stvarno mi je odlična 🙂

  7. Je, stvarno je dobra. 🙂

  8. Je, stvarno je dobra. 🙂

  9. Veselim se recenziji Nyx noviteta!!

  10. Veselim se recenziji Nyx noviteta!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)