BLOGMAS #5: NABLA DREAMY PALETA SJENILA – NAJBOLJA PALETA NA SVIJETU?

Ovaj sam mjesec odlučila da do kraja godine neću kupiti više nikakvu dekorativnu kozmetiku. Naravno, odluku sam donijela nakon što sam napokon uspjela uhvatiti uvijek rasporodanu Nabla Dreamy paletu sjenila. Je li ova paleta zaista toliko dobra, saznajte u nastavku.

U zadnje vrijeme upravo ova paleta skače na sve strane, a slike su toliko prekrasne da mame. 
Napokon je Nabla na Instagram stranici najavila povratak Dreamy palete u prodaju, pa sam se naoružala strpljenjem i zaboravila. Srećom, nakon sat vremena je još bilo nekoliko paletica.
Trenutno je opet rasprodana, ali se vraća u siječnju. 
Nakon što ju naručite, ako je gužva (a je) treba im do tri dana da ju pošalju, na nakon slanja, na vašoj adresi je već do dva dana poslije, a dolazi čak iz Italije. 
Paket je na prvu normalan, no kad otvorite kutiju, unutra vidite prekasnu ljubičastu podlogu i ubrzo shvatite da kutiju trebate okrenuti “naopako”. Time dobijete prekrasnu, romantičnu kutiju.
Sama paleta je u kartonskom čvrstom pakiranju, poprilično je teška jer ima neko teško ogledalo.
Unutra se nalazi dvanaest sjenila, pet mat i sedam sjenila sa shimmerom, glitterom i sličnim završetcima. Svako sjenilo ispod ima svoje ime, neka čak kao posveta Italiji.
Sjenila su zaista mekana, puterasta, lako se nanose i blendaju. Dovoljno je samo malo pigmenta da vam dosta boje ostane na oku. Svako sjenilo je savršeno, osim Deliriuma, koji ima dosta glittera koji ispada okolo.
Sjenila su dugotrajna i nakon dužeg nošenja stoje na svom mjestu.
Dugo sam razmišljala želim li ABH ili Nabla paletu i nimalo nisam požalila što sam se odlučila na ovu ljepoticu. Moram priznati da se ona svojom ljepotom i pigmentiranošću smjestila o moje top tri najdraže palete. 
Jeste li probali ovu paletu, a ako niste, biste li voljeli?
Pišite mi, xo, M.

Komentari

2 komentara na “BLOGMAS #5: NABLA DREAMY PALETA SJENILA – NAJBOLJA PALETA NA SVIJETU?”

  1. Pa, ima lijepe nijanse 🤗 ali da je zelim i da mi treba- i ne bas.
    Vise volim ruzeve. Tj najvise njih i mogla biih kupovati stalnoo 🤣

  2. Svatko ima svoje kozmeticke ljubavi, a ruzevi su bas zanimljivi 😊😊

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)