BLOGMAS #3: MAKEUP REVOLUTION TEKUĆI HIGHLIGHTER

Od trena kad su ovih highlighteri izašli, razmišljala sam trebam li ih naručiti i probati ili ne. Znatiželja je presudila unatoč tome što nisam osoba od previše tekućih i kremastih proizvoda.
Kako smo se ovaj higlighter i ja složili, pročitajte u nastavku.

Ova boca tekućeg sjaja naručena je s Tam Beauty stranice s ovog linka. Kupila sam ga na sniženju, a sada mu je cijena 6,72 funte, što je oko 57 kuna. Možete ga naručiti i na Pink Pandi po cijeni od 67,99.

Highlighter dolazi u boci s naljepnicom i pumpicom. Pakiranje je skroz ok, na slikama izgleda malo elegantnije nego što zapravo je.

Ovaj highlighter dolazi u sedam različitih nijansi:

  • Unicorn Elixsir
  • Starlight
  • Champagne
  • Luminous Gold
  • Bronze Gold
  • Lustre Gold
  • Rose Gold
Sve nijanse su prekrasne, a sebi sam naručila highligher u nijansi Liquid Luminous, lijepa boja šampanjca.

Ova nijansa je lijepo pigmentirana, no što više blendate boja sve više nestaje i ostaje vam intenzivan sjaj. Ono što se meni kod tog sjaja ne sviđa je to što dolazi od velikih šljokica koje s vremenom završe preko cijelog lica.

Ukoliko higlight nanesete ispod pudera, prilikom blendanja pudera dolazi do prenošenja šljokica po cijelom licu. Ako higlighter stavite na puder, teže ga je blendati i riješiti se oštrih rubova.

Tekstura je masnija, gotovo uljana, a nakon što se osuši tamo gdje ste ga staviti u većoj količini postaje gumasta i na taj nači dosta ističe teksturu na koži.

Miris je malo kemijski, osjetite ga ako baš gurnete nos u njega, ali nakon nekog vremena na koži, u potpunosti nestane.

S ovim se highlighterom baš nisam našla, no svakako mu planiram još pružiti priliku i pokušati izvući najbolje iz njega.
Jeste li vi probali ovaj tekući highlighter?
Koji vam je najdraži tekući ili kremasti highlighter?
Pišite mi u komentare, xo, M.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)