Tips&Tricks: izvlačenje tuša šnalicom za kosu u jednom potezu?!

Dosad smo vidjeli svašta, konturiranje priborom za jelo, ravnalom, cipelom, nanošenje pudera čarapom, kondomom, izvlačenje tuša trakom, karticom od banke. No, jeste li vidjeli kako izvući tuš u jednom potezu šnalicom za kosu? Ova metoda bi trebala biti brzi spas za sve one koji se muče s izvlačenjem tuša. Djeluje li zaista, provjerila sam za vas.

Nedavno sam na ovu ideju naletjela kod divne Thrift Thick, a ako ne znate tko je ona, samo kliknite na njezino ime i pogledajte njezin odličan kanal.
Vjerujem da ste već vidjeli šablone za izvlačenje tuša koje su toliko popularne da im cijena vrtoglavo raste. Funkcioniraju li zaista, nisam sigurna.

                                                                                             Slika preuzeta s intereta,

Trik sa šnalicom za kosu bi trebao funkcionirati poput šablone, samo još jednostavnije.

Sve što vam treba je jedna obična šnalica za kosu ili “bobby pin”. Na završetak šnalice trebate nanijeti tuš i ne dopustiti mu da se osuši te zatim taj vrh prisloniti na mjesto gdje želite da “wing” vašeg tuša bude. Dalje samo ispunite prazan prostor i voila. Imate tuš bez pol’ muke.

Funkcionira li? 
Sve ovisi o tome kakav tuš imate i kakvu šnalicu imate.
Moje šnalice nemaju jednaku duljinu krajeva, donji je duži od gornjeg, pa ako i vi imate takve, ipak ćete morati malo “raditi”. Također, one “kuglice” na krajevima skinite, želite ravne krajeve.
Ja sam probala s tušem u gelu i tekućim.
Moram priznati da sam se iznenadila koliko je bolje funkcionirao tekući tuš.
Inače sam veliki zaljubljenik u gelove i čak je i na kanalu koji sam gledala bolje funkcioniralo s tušem u gelu, no kod mene to nije bio slučaj.

Moji dojmovi

Moram priznati da je meni trebalo nekoliko pokušaja da dobijem nešto što barem izgleda slično kad “krilo” tuša. Ili bih prejako stisla ili bih predugo čekala pa bi se tuš osušio. Napokon sam donekle shvatila postupak, ali i dalje mi je to bilo prekomplicirano za nešto što je trebalo biti jednostavno. Vjerojatno to ide isto kao i sa svime, vježba. Ipak, ako se nešto prikazuje kao trik za one koji muku muče, onda ne bi trebalo baš biti tako.

Hoću li ovaj trik još pokušati koristiti? Ne. Ljepljiva traka je za mene najbrži i najjednostavniji trik koji trebam. Da je oaj trik sa šnalicom malo bolje funkcionirao, onda vjerojatno i bih, ali zašto mijenjati nešto što je provjereno i dobro?

Već sam vam pisala kako izvući tuš uz pomoć ljepljive trake, taj post možete pronaći ovdje, obavezno škicnite jer vam donosi tutorial za provjereno najjednostavnije izvlačenje tuša IKAD.
Je li ovo nešto što biste probali? Imate li vi koji as u rukavu za podijeliti?

Pišite mi u komentare, xo, M.


Komentari

4 komentara na “Tips&Tricks: izvlačenje tuša šnalicom za kosu u jednom potezu?!”

  1. Nisam ništa isprobala osim ljepljive trake… Čak je meni najlakše bez ičega,odnosno samo pratim donju liniju oka…i voila…

  2. Ja sam prije u par sekundi izvlacila bez icega, jedan potez. U zadnje vrijeme sam se strasno ulijenila, pa trakice stalno rade. 😀

  3. Imam spustene kapke pa tus na mojim ocima nije nikakav :/
    Šteta, okusala bih se u tome, imam cak i 4 tusa doma..ali.. ništa od toga..

  4. Hmmm, cula sam da cure sa spustenim kapcima muku muce s tusem. Moja mama ima spustene kapke. Ipak, sve ovisi koliko su ti spusteni kapci, mozda bi se i dalo malo izvuci.
    Cak mislim da sam kod gore Makeup Paradise vidjela prijedlog kako izvuci tus na spustenim kapcima. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)