TAG POST: MYSTERY BLOGGER AWARD

Gotovo nikad ne pišem tag postove, no vrijeme je da se i to napravi. U nastavku pročitajte neke zanimljivosti o meni kao i odgovore na neka zanimljiva pitanja. 🙂

Pravila ovog tag posta:

1. Podijelite logo Mystery nagrade u naslovu posta.
2. Ne zaboravite podijeliti pravila.
3. Budite ljubazni i zahvalite onome tko vas je nominirao.
4. Recite svojim čitateljima tri stvari o sebi.
5. Odgovorite na postavljena pitanja.
6. Slobodno iznenadite i nominirajte 10 do 20 drugih blogera i obavijestite ih o tome.
7. Postavite im pet pitanja. Nije nužno biti ozbiljan i ne postoje glupa pitanja.
8. I za kraj malo samoreklame – podijelite link do svog najboljeg posta/postova.

Tri zanimljivosti o meni:

1. Završila sam jezičnu gimnaziju i iako sam htjela studirati jezike, upisala sam sasvim drugo područje humanističkih znanosti, tako da vam ove tekstove tipka teta učiteljica. 

2. Obožavam životinje, totalno su moja slaba točka, udomiti i rehabilitirati životinju koja je imala užasno težak život nešto je najljepše što možete napraviti. Nažalost, to uz sebe nosi i mnogo boli, ne mogu se sve životinje potpuno rehabilitirati, a uz to, užasno se vežete i naučite na ta divna bića koja ipak ne mogu zauvijek biti uz vas.

3. Gunsi su bili prvi strani bend koji sam čula još davno u osnovnoj školi. Od tog trenutka bili su mi najdraži bend, a punk/rock najdraža vrsta glazbe. Uskoro sam krenula s roza kosom i pirsanjem jednostavnijih dijelova tijela, a sa 16 godina sam dobila i dopuštenje roditelja za pirsanje obrve, što nikad nisam učinila od straha. Jaaaj, brave me. 
Sada i dalje slušam punk/rock uz dodatke još nekih žanrova, a obožavam glazbu iz 70.-ih i 80.-ih. 

Odgovori na pitanja koja mi je Fantazija postavila (ovdje klik za njezin post):

1. Koji je tvoj najdraži beauty brand?
O ovom sam dosta razmišljala i ne mogu izabrati samo jedan, to su sigurno essence, MUR i Nabla (iako nisam puno Nablinih stvari još probala). Essence ima zaista jeftine, a ponekad doista kvalitetne stvari, kao i MUR, a Nablina paleta sjenila je najbolja paleta koju sam ikad probala. Puno bolja od Hudine, kraj nje Hudinu ne mogu ni koristiti jer vidim sve nedostatke koje ima.

2. Da sada možeš otputovati bilo gdje, gdje bi to bilo?
Mislim da bi to bilo ili negdje na more i to baš sada po zimi, velika mi je želja živjeti na nekom mjestu uz more koje nije baš turističko mjesto kao što je to kod nas ili bih otišla u Irsku i Austriju. Irska je prelijepa zelena zemlja, a priroda je nešto što me ispunjava i umiruje, dok je Austrija prelijepa na skroz drugi način, njihove stare lijepe kuće, uske ulice, njihova priroda i zima. Savršeno.

3. Tvoja najljepša uspomena iz djetinjstva.
Davno, davno, kad sam bila skroz mala, baš sam se bojala grmljavine. I dalje se bojim i nije mi predraga, ali preživim. Ne sjećam se koja je godina bila, ali mislim da je bilo ljeto i spavala sam kod sestrične. Vani je užasno grmilo, a tetak i tetka su nas stavili u auto i vozali po gradu uz glasnu glazbu i objašnjenje da nas ne može munja ako smo u automobilu. 😁

4. Gdje se vidiš za deset godina?
Nisam osoba koja razmišlja toliko daleko, ali se nadam da ću biti zdrava i sretna, dobra prema drugima i prema sebi, sposobna maknuti loše ljude i lošu energiju iz svog života, a štititi ono dobro. I da, uz puno životinja. 

5. Opiši se u tri riječi.
Emocionalna, budalasta, (pomalo)djetinjasta.

Moja pitanja:
1. Najdraži preparativni i najdraži dekorativni proizvod.
2. Najdraža pjesma.
3. Što biste prvo napravili da osvojite veliku svotu novca?
4. Najlošija frizura koju ste imali?
5. Najdraži poklon koji ste ikad dobili?

Malo ću prekršiti pravila pa neću nominirati nikoga, ali molim da se svi smatraju nominiranim ukoliko žele odgovoriti na ova pitanja. I svakako me tagirajte kako bih mogla pročitati vaše odgovore.

Čitamo se brzo, M. 💖

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)