Recenzija: NYX CC Cream

Ovu nedjelju sam imala više različitih sadržaja u glavi za pustiti u javnost, a odlučila sam se za recenziju jednog apsolutno savršenog proizvoda koji će spasiti glave nas vječno crvenih.

U nastavku saznajte o čemu ja to pričam. 🙂
Danas vam pišem recenziju jedne kreme koja meni u zadnje vrijeme donosi spas u šminkanju.
Lice mi je u zadnjih mjesec dana poludilo i rekla bih da mi koža više nije na mješovitoj strani, nego masnoj. Iz tog razloga što god stavim na lice nakon sat vremena poludi, a ponekad se sve krene micati i luditi odmah čim završim sa šminkanjem.
To me izluđivalo toliko da sam ostavila šminku na neko vrijeme i dosta dugo se nisam šminkala.
Nije nimalo pomoglo to što sam ostala bez zaliha svog najdražeg pudera u prahu i morala probavati nekoliko različitih, od kojih mi do neki dan – nijedan nije funkcionirao.
Pripremite se i na jedan razočarani post, iako ih gotovo nikad ne pišem, ali naiša sam na neke proizvode koji uopće ne bi smjeli biti na tržištu.
Ovu NYX CC zelenu kremicu sam kupila još davno, kada je Diviana (klik) imala 50% sniženja na određene NYX proizvode. Često sam ju gledala i jednostavno sam se tada odlučila. No, kako je došla, tako je ostala zapakirana u kutiji i čekala neke bolje dane.
Da me dečko nakon nekog vremena nije pitao jesam li ju probala, vjerojatno ni ne bih. Ali je i hvala mu na tome, jer sam pronašla nešto čime sam u potpunosti oduševljena.
Dakle, radi se o color correcting kremi, iliti kremi koja ujednačava ten. Moja je u nijansi green light/medium, a postoji još jedna nijansa u green medium/deep.  Kupljena je na Diviani na sniženju, no i sada je snižena 50% i košta oko 62 kune. 
Što NYX kaže:
Zelene se perle pretvaraju u prirodnu, laganu podlogu u dodiru s kožom, neutralizirajući crvenilo što za rezultat daje svježu kožu lica.*Što se tiče sastojaka, ima neke odlične i neke malo manje odlične. 😀 Svakako je dobar podatak da je voda na visokom, prvom mjestu.
Krema dolazi u tubici od 30 ml i dolazi iz Amerike, točnije, LA-a. 
Tuba je gumena, dolje je poklopac na odvrtanje i produžetak tube koji omogućuje savršeno doziranje.
Ima svoj miris, nije prejak i meni se zapravo sviđa, neki je osvježavajući. 
Čitala sam da ova krema oksidira, pa sam nanijela na ruku i čekala. Jednom kao da sam nešto jedva sitno vidjela, a drugi put ništa. Dakle, oksidacije nema ili je zaista minimalna tako da se gotovo ne vidi.
Krema je svijetlo zelene boje i vidno se pretvara u boju vaše kože još dok ju masirate u lice. 
Kožu ostavlja mekanom, zaglađenom, popuni pore. Nakon dva, tri sloja kreme (uzmite u obzir da ja uzimam kapljice manje od pola graška) crvenilo nestaje ili se smanjuje, ovisno o tome koliko vam je crveno lice. Osim toga, ova krema je savršena podloga za tekući puder. Na nju mi puder savršeno sjedne, uhvati se za kožu i ne miče se, a crvenilo ispod ne izbija ili izbija minimalno (imam stvarno crven nos, haha). Kremu sam nosila i bez pudera, tako da sam samo stavila malo korektora ispod očiju i zamatirala to sve i koža mi je stvarno dobro izgledala, uopće nisam imala potrebu za puderom (ja sam fan minimalnog prekrivanja). 
Zaista vam mogu preporučiti ovu kremu, čak i ako nemate toliko crvenila, odlična je kao baza, što ne čudi, jer u sebi sadrži već dobro poznati glicerin.
Jeste li probali koju CC kremu? 
Kako se vi borite sa svojom crvenom kožom?
Pišite mi u komentarima, idemo dijeliti savjete. 🙂
Čitamo se brzo, xo, M.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)