RECENZIJA: MANZARA SVEČANA HALJINA

U mom jučerašnjem postu ste mogli vidjeti da sam ostvarila suradnju s manzara.hr online trgovinom. Dogovorili smo se da ću ja vama predstaviti njihovu trgovinu, a zauzvrat će oni meni poslati jednu stvar koju izabrem.
Ja sam vam odlučila predstaviti svečane haljine, pa sam jednu i naručila s namjerom da ju proslijedim dalje, budući da nisam imala potrebe za svečanim haljinama, ali sam odmah mogla dobiti uvid u ono što predstavljam. Kako je ta suradnja tekla i kakav je proizvod koji mi je došao s njihove stranice, pročitajte u nastavku.

Dakle, predstavila sam vam svečane haljine, pa sam ja jednu i naručila.
Naručila sam haljinu koju možete vidjeti ispod.

Haljina je došla nakon tjedan dana od postizanja dogovora, otprilike. Upakirana u kutiji, a zatim u malu bijelu vrećicu.

Moram priznati da sam se razočarala haljinom. Naime, iako na stranici piše da je 95% poliestera, nisam očekivala da će materijal biti takav. Materijal od kojeg je haljina je zaista tanak i nekako tužan, sjajan i izgleda kao da je haljina naručena od nekog jeftinog preprodavača na ebayu.

Ovo je uslikano isti dan kad je došlo na mojoj kolegici, zato je ovako preko odjeće, nije haljina bila oprana i to.

Vi ćete sami sebi usporediti i procijeniti je li vama prihvatljiva kvaliteta ili ne, a ovo je moje osobno mišljenje.

Boja je odlična, gotovo ista kao na slici. Sami kroj je drukčiji nego na slici, izrez na mojoj haljini je puno viši na nozi i okrugao je, dok je na predstavljenoj slici on malo “oštriji”. Također, donji dio koji na predstavljenoj slici izgleda kao da se malo širi je puno blaži i gotovo nepostojeći na haljini koja je meni došla. Nadalje, lanac koji vidite na leđima i koji je dio naramenica iste je zlatne boje, no, puno je tanji i ovi krugovi su manji. Nažalost, došla je i s nekakvim mrljama. Izrez na leđima je zapravo samo rasporeni šav.

Osoblje manzare je sasvim u redu, pristojni su, dragi su, redovno odgovaraju na mailove i možete dobiti sve informacije koje zatražite. Nemam nijednu negativnu riječ za samo osoblje.

Budući da nisam zadovoljna s proizvodom koji su mi poslali, bilo mi je zaista teško pisati o njihovoj trgovini, a imajući na umu da mi nešto nije ok.
Zato sam taj dio odradila na ovaj način, ja sam svoju obavezu morala ispuniti, i ona je izašla jučer u obliku posta u kojem vam predstavljam trgovinu, a danas sam predstavljam recenziju njihovog proizvoda koji mi je došao.

Također me razočaralo to što sam kod drugih blogerica pročitala samo dobre riječi, samo pohvale, niti jednu kritiku nisam našla. Nekako sumnjam da jedino meni nešto nije odgovaralo, no dobro.

Kakve su im ostale stvari zaista ne mogu tvrditi, ali mislim da ako poželite ovu haljinu, postoji dosta velika mogućnost da nećete biti zadovoljni.

Sad kad ste vidjeli slike, što vi mislite o haljini? Jesam li možda ja previše subjektivna?

Pišite mi u komentarima i čitamo se brzo. 🙂 M.


Comments

5 komentara na “RECENZIJA: MANZARA SVEČANA HALJINA”

  1. Suradnja s njima je protekla u najboljem redu..
    Ja sam si u zamjenu za recenziju uzela majicu koja je po meni savršena…toliku ju volim da je stalno nosim. Predivna,predivna i bez greške. Ti si očito naletila na lošu haljinu… Neznam šta drugo ti reći. …
    Nisam ništa više uzimala od njih tako da ne mogu više išta reći. Al sve u svemu imala sam lijepo iskustvo sa stranicom a pogotovo s ljudima koji tamo rade.

  2. Ljudi su meni skroz u redu, dragi su, odgovaraju na mailove, pristupacni, stvarno nemam nijednu ruznu rijec. Nazalost, haljina nije bila neke kvalitete, bas mi je drago da je tebi dosla dobra majica. 🙂

  3. I na ovoj haljini je glavni problem zapravo materijal. Da je materijal malo bolji i kvalitetniji, to bi odmah bila druga prica. Cekam post, bas me zanima koju si haljinu narucila. 🙂

  4. Izgleda da im haljine stvarno nisu jaca strana. Cula sam da su majice ok i tako to, a sto se dogada onda s haljinama? o.O

  5. Nručila sportske tajice. Na slici fantastične, u stvarnosti strava. Kao da su iz Kina shopa. Ne vrijede toliko novaca, čak ponekad imam osjećaj da će konci popucati koliko su nekvalitetne…. Sa haljinama nemam iskustva. Moj savjet je da ne nasjedate na njihove lijepe fotke…i da naručujete iz provjerenih trgovina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)