Recenzija: L.O.V. Perfectitude puder u prahu

Danas vam, napokon, dolazim s jednom recenzijom, a radi se o L.O.V. puderu u prahu. Ako ste u potrazi za puderom te vrste, a već ste vidjeli kako je mali izbor na našem tržištu, nastavite čitati. 🙂

Vjerujem da ste već vidjeli stalak s L.O.V. kozmetikom u Mulleru i ako ste kao ja, freak za urednim i posloženim, onda ste se malo zadržali kraj njega.

Stalak stvarno izgleda lijepo i za sve su izloženi testeri, a sami proizvodi su negdje iza, lijepo spremljeni, pa nema straha da je netko dirao šminku prije vas.

Cijene proizvoda ovise o samom proizvodu. Mislim da sam vidjela lakove za nokte po 50 kuna, a pudere preko 100 kuna.

Ja sam se nedavno bacila u potragu za dobrim loose puderom jer je moja divna zaliha Manhattan pudera pri kraju i kao što ste mogli vidjeti u mom new in postu, izbor je pao na ovaj i alverde.

Dakle, za ovaj puder ćete izdvojiti oko 100 kuna, a dobit ćete 5 grama proizvoda. I nije baš dobar odnos cijene i količine samog proizvoda.

Puder je proizveden u Italiji, a dolazi u plastičnoj kutijici s poklopcem.
Kad dignete poklopac, unutra imate još jedan koji također treba podignuti i to mi je odlična stvar koja vam čuva puder. Kad dignete i taj drugi poklopac pronaći ćete okvir i u sredini mrežicu koju pritisnete i tako uzimate puder na kist ili spužvicu.

Stvarno sam bila skeptična oko pakiranja, ali pokazalo se da je ovo odlična stvar za čuvati i precizno nanositi puder u prahu.

Što brand kaže o proizvodu?

Daje trenutno savršenstvo i dugotrajnost. Nevidljiv je za sve tipove kože.*Moje iskustvo

Puder lijepo matira kožu i dobijte lijepi mat završetak, no o trajnosti bi se dalo raspravljati. Zapravo mi o trajnosti odlučuje podloga koju imam na sebi. Ako je to nešto s čim se i inače brže zasjajim, onda on neće nimalo pomoći. Ako koristim mat podloge, primjetila sam da tek sredinom dana (ako šminku nosim od ujutro) trebam blotati i nanijeti još malo pudera i to samo na čelo i oko nosa.
Odlično mi funkcionira s Catrice mat puderima i to s All Matt i HD Liquid Coverage puderom.

Koristim ga i za baking i taj posao radi sasvim ok. Nema uvlačenja u borice ili same crte lica, ne skuplja se kroz dan, ispod očiju mi radi odličan posao. Ja bih voljela i da malo više posvijetli te dijelove lica, a budući da je translucent taj efekt se gubi.

Na fotografijama bez blica izgleda lijepo, a blic fotke još moram dobro testirati jer mi je to od iznimne važnosti budući da svi znamo da na vjenčanjima ili maturalnim zabavama fotografi vole koristiti blic.

Zaključno, mislim da moja potraga za puderima u prahu s ovim neće prestati. Proizvod je sasvim u redu, no za tu cijenu bih trebala puno više proizvoda. Također, i malo dužu trajnost.

Jeste li probali vrć što od ovog branda?
Koristite li pudere u prahu i koji je vama najdraži?

Čitamo se brzo, xo, M.


Komentari

16 komentara na “Recenzija: L.O.V. Perfectitude puder u prahu”

 1. Slažem se, prevelika je cijena za toliku malu količinu proizvoda. Tražim dobar puder u prahu kao luda, dobri su mi ovi translucent za setiranje korektora, ali mi treba neki s malo jacom pigmentacijom i bas ih je tesko naci 🙂 U svakom slucaju hvala na recenziji 🙂

 2. Slažem se, prevelika je cijena za toliku malu količinu proizvoda. Tražim dobar puder u prahu kao luda, dobri su mi ovi translucent za setiranje korektora, ali mi treba neki s malo jacom pigmentacijom i bas ih je tesko naci 🙂 U svakom slucaju hvala na recenziji 🙂

 3. I sama si trazim, ovaj manhattan je bio stvarno dobar, steta sto su ga povukli.
  Ako nades negdje da ga nisu prodali jos, kupuj! 🙂

 4. Stvarno sam se iznenadila kad sam vidjela kako su im cijene napuhane!! Ovaj puder ću preskočiti, jer je omjer cijene i količine stvarno nesrazmjeran. Odlična recenzija!!

 5. Vjerujem da bih ga i ja preskocila zbog omjera, da se nisam razocarala u slabu ponudu na nasem trzistu. Ostala sam neugodno iznenadena kad sam vidjela da neki brandovi za dobre novcice nude "pudere za setiranje" koji u sebi imaju sitni shimmer. Veze s mozgom nema.

 6. Vjerujem da bih ga i ja preskocila zbog omjera, da se nisam razocarala u slabu ponudu na nasem trzistu. Ostala sam neugodno iznenadena kad sam vidjela da neki brandovi za dobre novcice nude "pudere za setiranje" koji u sebi imaju sitni shimmer. Veze s mozgom nema.

 7. Anonimno avatar
  Anonimno

  Gledamo se već neko vrijeme, ali mislim da ću ga preskočiti. Ostajem vjerna Catrice puderu u prahu. Jako sam masna, a s njim i dobrim mat puderom mi faca cijeli dan ne mrda.
  iva

 8. Anonimno avatar
  Anonimno

  Gledamo se već neko vrijeme, ali mislim da ću ga preskočiti. Ostajem vjerna Catrice puderu u prahu. Jako sam masna, a s njim i dobrim mat puderom mi faca cijeli dan ne mrda.
  iva

 9. Hvala ti na recenziji, uštedila si mi novčiće 😀 Ako si u potrazi za dobrim matirajućim puderom predlažem MAC Blot, skuplji je, oko 205 kn za 12 g, ali je jo uvijek isplativiji od ovog, a dobro matira 😀

 10. Hvala ti na recenziji, uštedila si mi novčiće 😀 Ako si u potrazi za dobrim matirajućim puderom predlažem MAC Blot, skuplji je, oko 205 kn za 12 g, ali je jo uvijek isplativiji od ovog, a dobro matira 😀

 11. Nisam Catrice puder još probala. Nisam ni znala da ga imaju, i naišla sam na samo jedan. Nekako mislim da ću ga probati, ne vjerujem da puno košta.

 12. Nisam Catrice puder još probala. Nisam ni znala da ga imaju, i naišla sam na samo jedan. Nekako mislim da ću ga probati, ne vjerujem da puno košta.

 13. Da, kad zapravo pogledas, vise se MAC isplati od ovog pudera, haha. Sad kad malo razmislim o tome, lupam se dlanom o celo, jer iako ne koristim MACove proizvode, sigurno ima neki tako dobar koji se vise isplati od ovog. Bar ce netko nauciti na mojim greskama. 😀

 14. Da, kad zapravo pogledas, vise se MAC isplati od ovog pudera, haha. Sad kad malo razmislim o tome, lupam se dlanom o celo, jer iako ne koristim MACove proizvode, sigurno ima neki tako dobar koji se vise isplati od ovog. Bar ce netko nauciti na mojim greskama. 😀

 15. Morat ću po dm-u ić ispitivat jel je ostalo šta 😀 😀

 16. Morat ću po dm-u ić ispitivat jel je ostalo šta 😀 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)