RECENZIJA: Hello Beauty Puff silikonska spuzvica (silisponge)

Danas za vas imam recenziju jedne od najnovijih silikonskih spužvica na našem tržištu, a to je ona Hello Beauty brenda. Za brend ste sigurno već čuli, a što je to točno silisponge i kako koristiti za najbolje rezultate, saznajte u nastavku.

Što je silisponge?
Silisponge je silikonska spužvica za blendanje vaših kremastih i tekućih proizvoda poput tekućeg pudera, pudera u pjeni i slično.

Molly Cosmetics je (mislim) prva tvrtka koja je izašla s tom spužvicom i sjećam se liste čekanja i brujanja i želja. Sve je to s vremenom palo u vodu, jer kako to inače biva, “hajka” je samo “hajka”.
Ono što silikonska spužvica obećaje je da više nećete bezveze trošiti svoje proizvode budući da silikon ne može upijati proizvod u sebe poput standardnih spužvica.

Iako sam bila odlučna u namjeri naručivanja silisponge spužvice s Molly Cosmetics stranice, s vremenom sam odustala. Cijena nije neka ogromna, kao što sam očekivala za nešto toliko razvikano. 12 dolara svakako nije malo za jednu silikonsku spužvicu, ali znate ono kad očekujete neku ogromnu nabijenu cijenu razvikanog proizvoda pa se iznenadite niskom cijenom? Ni ja, ovo je prvi put. 😉

Nedavno sam na Bipa insta pričama vidjela da je i Hello Beauty napravio svoje silikonske spužvice, a kako sam čula neke dobre stvari o njihovim običnim spužvicama, odlučila sam se upravo na tu.
Cijena ove spužvice je 24, 90.

U istoj košari vidjela sam i Noelle silikonske spužvice po cijeni od dvadesetak kuna. Znate, Noelle brand koji prodaje kistove s Ebaya po trostrukoj višoj cijeni? Da, taj brand. Ne, ovo nije “Bez dlake na jeziku” ali uvijek kad imam priliku upozoriti vas na neku nepravdu, to i učinim.

Dakle, spužvica je gotovo ista kao original, barem koliko vidim sa slike jer original ne posjedujem. Molly cosmetics sada u ponudi ima i neke nove oblike silisponge spužvica, što je po meni pomalo bezveze, budući da su sve obavljaju isti posao.
Korištenje
Spužvicu sam samo oprala u toploj vodi i sapunu, osušila i spremna je za korištenje.

Blendanje sam počela tapkanjem koje je donekle funkcioniralo, onaj višak proizvoda koji ne može upiti, spužvica je počela povlačiti i puder se nikako nije mogao do kraja blendati. 
Zatim sam spužvicu okrenula na suhu stranu i nastavila tapkati s tom stranom i tada se počelo sve normalno blendati.
Istu tehniku sam koristila i sljedeći put, samo što sam ja ovu spužvicu doživjela kao da ima četiri strane, pa sam jednom povlačila, jednom tapkala i na kraju, jednom (onom suhom i čistom) tapkala da se do kraja sve stopi s kožom. 
Nakon blendanja ovom spužvicom, koža vam ostane lijepog i prirodnog izgleda.

Spužvica obavlja svoju zadaću i lijepo blenda ukoliko imate vremena i strpljenja, no za dane kad se žurite, svakako koristite ono na što ste naviknuli.

Hello Beauty preporuča pranje u toploj vodi, s čim se slažem, no trebat će vam pomoć nekog sapuna ili šampona za kistove, budući da se ne očisti u potpunosti ako perete samo s vodom.

Jeste li probali ovu silikonsku spužvicu? Koja su vaša mišljenja o ovom novom trendu?

Pišite mi, a mi se čitamo brzo.

M.


Komentari

11 komentara na “RECENZIJA: Hello Beauty Puff silikonska spuzvica (silisponge)”

 1. Imam s eBaya 3 silikonske spuzvice..
  Meni to nije nista posebno.. nikako ja s tim ne mogu izblendati puder.. ako i pocnem sa silikonskom spuzvicom- završim na kraju s obicnom..

 2. Imam s eBaya 3 silikonske spuzvice..
  Meni to nije nista posebno.. nikako ja s tim ne mogu izblendati puder.. ako i pocnem sa silikonskom spuzvicom- završim na kraju s obicnom..

 3. Ja mislim da ni ja ovu necu previse koristiti, ali samo zato sto nisam naucila na nju i nekako mi je "teze" s njom.

 4. Nekako svugdje gledam te silikonske spužvice već neko vrijeme i čini mi se da ipak ne mogu zamijeniti Beauty blender s kojim to sve ide puno brže, a i završni proizvod je mnogo bolji. Sve ovisi o osobnoj preferenci I guess.

 5. Nekako svugdje gledam te silikonske spužvice već neko vrijeme i čini mi se da ipak ne mogu zamijeniti Beauty blender s kojim to sve ide puno brže, a i završni proizvod je mnogo bolji. Sve ovisi o osobnoj preferenci I guess.

 6. I meni se cini isto. Ipak je beautyblender dosegnuo daleko najvecu popularnost nego bilo koji drugi aplikator. I druge su stvari dolazile, ali su one i nestajale, a bb je i dalje tu.

 7. I meni se cini isto. Ipak je beautyblender dosegnuo daleko najvecu popularnost nego bilo koji drugi aplikator. I druge su stvari dolazile, ali su one i nestajale, a bb je i dalje tu.

 8. Vidjela sam da dosta djevojaka na instagramu koristi tu spuzvicu. Mene uopce ne privlaci jer mi ne djeluje kao nesto sto bi lijepo izblendalo puder na licu. Mislim da bi samo nekako povrsinski ostao na licu.

  http://beautybydorotea.blogspot.com

 9. Vidjela sam da dosta djevojaka na instagramu koristi tu spuzvicu. Mene uopce ne privlaci jer mi ne djeluje kao nesto sto bi lijepo izblendalo puder na licu. Mislim da bi samo nekako povrsinski ostao na licu.

  http://beautybydorotea.blogspot.com

 10. Otprilike tako i bude, nije zavrsetak ruzan, ali se treba uloziti vise "truda" nego blendanjem sa spuzvicom ili kistom. 🙂

 11. Otprilike tako i bude, nije zavrsetak ruzan, ali se treba uloziti vise "truda" nego blendanjem sa spuzvicom ili kistom. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)