RECENZIJA: FREEDOM PRO HD BROW PALETTE

Prošle sam godine, za vrijeme velikih popusta naručila hrpu nove dekorativne kozmetike koju sam dugo htjela probati, a nisam htjela dati puno novaca za isto. Tako se u mojoj košarici našla i paleta za obrve koja bi trebala biti dovoljno dobra za profesionalno korištenje. Je li to zaista tako, pročitajte u nastavku.

Freedom paleta za obrve dolazi u crnom kartonskom pakiranju na magnetsko zatvaranje.
U sebi sadrži čak dvanaest “sjenila” za obrve u šest panova. Uz to, nijanse se mogu miješati pa možete stvoriti još dodatne nijanse. Moja je paleta u fair, medium nijansi, no postoji još i dark medium.
U paleti dolazi i highlighter, kao i vosak za obrve. Kistić koji je unutra nije baš najbolje kvalitete, dosta je debeo za precizno crtanje obrva, ali i sav je klimav. Ako niste preosjetljivi, možete taj limić stisnuti na dršku alatom nekim i neće vam se ništa više mrdati. Ispod kistića upakirane su četiri šablone za obrve dosta sličnih oblika, ali uglavnom različitih debljina.
Paleta ima i solidno ogledalo koje meni ništa ne znači jer nikad ne koristim ta koja dolaze u paletama, ali cijenit će ga oni kojima je to bitno.

Rok trajanja je dvanaest mjeseci.
Paletu sam naručila s tam beauty stranice na ovom linku, a platila sam ju oko 3 funte što je 25 kuna, dok je sada oko 61 kunu. Možete ju kupiti i na Pink Pandi za 114 kuna i nekoliko lipa bez poštarine.
Ukoliko ste brineta ili imate još tamniju kosu i razmišljate koju nijansu naručiti, moja je preporuka da idete sa dark-medium, a ne fair-medium kao ja. U fair-medium paleti dolazi dosta nijansi za plavuše, (što je odlično ako ste plavuša) i tek tri različite nijanse smeđe. Tu je i jedna nijansa koja bi trebala odgovarati crvenoj kosi, no mislim da je previše narančasta za tu ulogu.
U medium-dark nijansi imate puno više tamnih smeđih, svijetlih smeđih, toplih, hladnih, pa čak i sivih i crnih nijansi. Uz to, pigmentacija se čini puno bolja u tamnijoj, barem koliko mogu vidjeti na netu.
Pigmentacija ove palete nije najbolja na svijetu, zapravo je meni u nižem rangu. 
Nijanse za plavuše su uglavnom loše pigmentirane i treba nekoliko nanosa za nanošenje tih nijansi. Tamnije smeđe su ipak bolje pigmentirane i lakše je s njima za raditi.
Sve nijanse se jako lijepo blendaju i zapravo nijedna nijansa nije patchy, što je jako dobro. 
Highlighter je lijep i nježan, meni nažalost preroza za područje ispod obrve.
Nisam oduševljena ovom paletom i mislim da postoji puno boljih proizvoda, posebno kada se gleda njezina standardna cijena, na tam beauty stranici ili Pink Pandi. Ne bih vam ju preporučila.
Jeste li probali ovu paletu? Koji je vaš najdraži proizvod za popunjavanje obrva?
Pišite mi i čitamo se brzo. M.

Komentari

2 komentara na “RECENZIJA: FREEDOM PRO HD BROW PALETTE”

  1. Inače nisam fan sjenila za popunjavanje obrva, ali koristila sam ih tamo u počecima šminkanja. 😄 Ipak u kolekciji imam malu Beauty UK paleticu sa sjenilima za obrve koja su dosta pigmentirana i dobro mi dođu za miksanje, ako šminkam druge ljude. 😊

  2. nisam ni ja bas, ali bila niska cijena pa sam odlucila probati. i da, slazem se da dobro dodu kad se sminkaju drugi 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)