Recenzija: Essence – the glow must go on paleta

Stara priča, zar ne? Ali ja ionako uvijek kasnim. 🙂
“Nedavno” su izašle bloggers beauty secrets palete koje su nastale u suradnji essence-a i bloggerica o kojima već vjerojatno znate dovoljno, pa vam neću još i ja tipkati o njima.
Zato ću vam danas tipkati o paleti za koju sam se ja odlučila, a moj dojam pročitajte u nastavku.

Kao da iz naslova nije bilo očito, kupila sam “The glow must go on” paletu koja je zapravo paleta bronzera i highlightera. Not for me. 😀

Dolazi u pakiranju od čvrstog kartona, kao nekakva preslatka kutijica. Naprijed imate ime branda i palete, iza gramažu, opis, savjet blogerice koja je osmislila ovu paletu i sastojke.

Unutra ćete pronaći malo ogledalo, dva sjenila, tri bronzera, highlighter i kistić.

Ja sam svoju uzela u Bipi i bila je, ofc, potrgana, ali ju nisam išla mijenjati jer mi nije toliko bitno što je potrgana, bitno mi je samo da nija “cmaljana” kao što je to stalno u našim dragim drogerijama. Malo ogorčenosti, ili je sve ucmaljano i suho ili radnice hodaju za vama kao da ste zadnji lopov kojem na čelu piše da je jučer izašao iz zatvora i pri tom svom ponašanju vas tjeraju da se osjećate odvratno i ubrzano napustite prodavaonicu. Nađite, pobogu, zlatnu sredinu!

Move on, mislim da je cijena oko 45 kuna, što je zapravo nešto skuplje od essence kolekcije, ali i dalje nikako nije puno za te palete.

Svi koji me znaju i prate, znaju da mi je gušt tražiti jeftinije proizvode koji izvode čuda u rangu nekih puno skupljih i razvikanih brandova. Volim taj “bitch slap” dan svim narcisima.

Ova je paleta svakako jedan takav proizvod kojim sam oduševljena.

Još kad sam se odlučila kupiti baš ovu paletu, znala sam da ju neću koristiti za ono za što je namijenjena, već sam u glavi vidjela brončane, ljetne lookove na očima. I tako je i bilo. Meni je ovo paleta sjenila.

Bronzeri su savršeno mekani, svileni i pigmentirani, ne truse se, lako se blendaju.
Sandalwood sjenilo u smeđoj mat boji je mekano, pigmentirano, lako se blenda, ali se dosta trusi.
Cinnamon sjenilo u zagasitoj narančastoj boji je najlošije u paleti i morate dosta raditi da biste izvukli boju.
Honey glow highlighter je mekan, samo mislim da bi se za highlighter trebao još malo sjajiti, nije mi dovoljno pigmentiran. Možda bi mi dojam bio drukčiji da se bronzeri ne šljašte toliko. 😀

Zaista sam oduševljena ovom paletom i baš sam zadovoljna što sam izabrala baš nju. Pun pogodak je i što su ubacili dva mat sjenila, samo da su još malo poradili na cinnamon sjenilu, smeđem ću zaboraviti da se trusi jer je jako dobro pigmentirano.

Jeste li probali koju paletu iz ove kolekcije?

Pišite mi, xo, M.


Komentari

2 komentara na “Recenzija: Essence – the glow must go on paleta”

  1. Nisam uspjela doći do ijedne palete iz ove kolekcije nažalost makar mi sve izgledaju divno. Nadam se da će biti još ovakvih suradnji jer obožavam kad brendovi surađuju sa nama blogerima 🙂

  2. Bas mi je to cudno jer sam cula da ih ima dosta po svim gradovima.
    Jos da u Hrvatskoj hoce pasti koja suradnja. 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)