Makeup vjezbenica II

(2 customer reviews)
45,99 

Makeup vježbenica je odličan alat za sve entuzijaste i profesionalce u svijetu šminkanja koji sadrži točno 200 radnih stranica – lica, očiju, obrva i usana.

Samo 4 komad(a) na zalihi

Opis

Što je makeup vježbenica?
Makeup vježbenica je odličan alat za sve entuzijaste i profesionalce u svijetu šminkanja koji sadrži točno 200 radnih stranica – lica, očiju, obrva i usana.
Ova vježbenica ima 200 stranica stvarnih lica, jedinstvena na ovom tržištu, omogućuje nove dimenzije svijeta šminkanja. Profesionalcima je odličan alat za konzultacije, stvaranje portfolija, planiranje i vježbanje, a entuzijastima za vjžbanje i usavršavanje bez stalnog žicanja prijateljica za šminkanje.
Vježbenica je apsolutno jedinstvena jer sadrži lica pravih žena u potpuno 3D formatu, sa stvarnim očima, usnama, obrvama i svime onime što možete susresti na terenu šminkanja. Dok ostali face chartovi sadrže izmišljena, dvodimenzionalna lica nepostojećih proporcija, ova vježbenica svima daje osjećaj stvarnog šminkanja.

Online predstavljanje makeup vjezbenice:

2 recenzije za Makeup vjezbenica II

  1. Ana

    Trebalo mi je malo vremena da shvatim kako raditi na papiru, ali sad kad sam pohvatala sve pitam se kako sam sminkala bez da sam prije toga imala mjesto za isprobati sve unaprijed. Za mene ogromna pomoc u mom makeup kitu.

  2. Maja

    Vjezbenica je dosla odmah drugi dan od narudzbe, cijelo vrijeme sam bila upucena gdje je i sto se dogada s mojim paketom, a kad je dosao unutra su me docekali i kistovi. Dobro su mi dosli jer od dana kako su dosli koristim i njih i vjezbenicu za smisljanje lookova za drustvene mreze i nisam imala jos nijedan fail otkako unaprijed smislim. Hvalaaa!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)