NJEGA LICA: NIVEA 1 MINUTE URBAN SKIN DETOX MASKE ZA LICE

Ovih dana Nivea na sve strane donosi nove proizvode. Prošli tjedan sam vam pisala o losionu za tijelo u pjeni, a ovaj vam put pišem o novim maskama za lice. Nekako je tako ispalo da sam gotovo u isto vrijeme skupila prve dojmove o tim novim proizvodima, iako nisam imala u planu pustiti Nivea članke jedan iza drugog. No, budući da je ovo nešto sasvim novo i mnoge zanima, ipak je pravo vrijeme za članak kako biste iz mog iskustva mogli vidjeti odgovaraju li vam ove maske ili ipak ne. Moje dojmove pročitajte u nastavku.


U ponudi su dvije maske – Urban detox moisturize i Urban detox pore refine. Jedna je maska za hidratiziranje lica, dok je druga za čišćenje pora.

Ja sam se odlučila za Urban detox moisturize masku sa zelenim čajem i hijaluronom, čiji je zadatak da kožu osvježi i nahrani. Za sve koji ne znaju, moja je koža dehidrirana i često me zateže zbog čega dolazi i do pojačanog lučenja sebuma.

Nivea kaže da će ova maska očistiti kožu od štetnih tvari iz okoline, intenzivno hidratizirati, učvrstiti i zagladiti kožu.

Cijena maske je oko 40 kuna za 75 ml i mislim da je sada dostupna i u svim drogerijama.

Kako koristiti?

Maska se nanosi na čisto lice tako da se izbjegava područje oko očiju i usana. Treba ju nanijeti u većim količinama i držati na licu najmanje jednu minutu. Nigdje nisam pronašla konkretno vrijeme držanja maske na licu, osim te jedne minute koja je ponuđena kao minimalno vrijeme.

Moji dojmovi

Teksturaa je dosta rijetka, više kao neka lagana kremica nego maska za lice i mislim da upravo iz tog razloga u uputama piše da se obilno nanese na lice. Dakle, jedan sloj vam gotovo ništa neće značiti.

Na licu osjetite kako vam maska hladi i na taj način osvježava kožu, no ja sam na nekoliko mjesta osjetila i kako me pecka. Problem je u tome što me nije peckalo čitavo lice, a na mjestima gdje me peckala nisam imala nikakve kožne probleme kojima bih mogla objasniti to peckanje.

Nakon korištenja maske, stavila sam i svoju Nivea hidratantnu kremu jer mi to nije to bez kreme i nekako smatram da maska ne može djelovati sama. Iako nisam osjetila nikakve unutarnje promjene, lice mi je na dodir bilo zaista mekano i glatko.

Masku planiram nastaviti koristiti, no ne očekujem nikakve revolucionarne promjene.

Jeste li probali ovu masku ili planirate? Koju biste radije probali, za čišćenje ili hidratiziranje lica?

Pišite mi i čitamo se brzo, M.


Comments

Jedan odgovor na “NJEGA LICA: NIVEA 1 MINUTE URBAN SKIN DETOX MASKE ZA LICE”

  1. Moram naglasiti da me Niveini proizvodi inače peckaju,neznam zašto,valjda mi nešto u sastavu ne odgovara.Masku nisam probala,možda probam ovu za hidrataciju

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)