BLOGMAS #10: LAST MINUTE IDEJE ZA BOZICNE POKLONE

Pokloni su, meni, onaj manje bitan dio Božića. Ipak, svi volimo kad vidimo da je netko mislio na nas, bilo da se radi o najdražoj čokoladici ili nekom drugom poklonu koji smo si priželjkivali. Kako je ovo Blogmas, red je i da se nađe post s idejama za poklone. U nastavku nađite ideje na DIY poklone, kao i one koje možete kupiti i dobri su, a nećete bankrotirati.

DIY LAST MINUTE POKLONI

Ukoliko volite i znate crtati ili slikati, apstraktno ili konkretno, uvijek je dobra ideja naslikati nešto i lijepo uokviriti. To može biti portret drage osobe, vaša zajednička slika, pejzaž ili nešto što ta osoba voli. Ukoliko niste vješti, ali biste se htjeli okušati, tutorial možete pronaći ovdje.

Svi mi imamo čudne odnose sa svojim vlastitim imenima i prezimenima. Uglavnom ih volimo, zato mislim da je odlična ideja napraviti nekome inicijale imena ili čitavo ime u kartonu. Ukrasiti ih možete na različite načine, pomponima, lampicama, ružama umjetnim. Samo nebo je granica. Tutorial pronađite ovdje.

Ako u svom životu imate ljude koji se ne odvajaju od svoje šalice, onda je odlična ideja otisnuti na neku šalicu motivirajući natpis ili neki natpis za koji samo vi znate što znači, a ujutro će uz prvu jutarnju kavu mamiti osmijehe. Šalicu možete nositi u kopiraonu gdje tiskaju na različite površine ili sami napraviti uz pomoć ovog tutoriala.

Sada na netu možete pronaći zaista sve, pa tako i recepte za jednostavne bombe za kupke. Zar nije odlična ideja napraviti ih u Božićnim kalupićima i dodati savršene Božićne mirise? Tutorial ovdje.

Još jedna odlična ideja je ispeći slatke male keksiće, potruditi se oko izgleda i ukrasa, glazure i voila. Zar ima bilo što ljepše od toga kad znate da se netko toliko potrudio oko vas? Recept za ove sa slike je ovdje.

Imate li vi neke ideje ili prijedloge? Pišite mi u komentarima.
xo, M.


Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)