Najbolji drogerijski highlight - Makeup Obsession

Highlighteri su se već odavno svima uvukli u svakodnevne rutine, bilo da ih nosimo na full face of makeup ili samo na "golu" kožu dodajemo onaj lijepi izgled svježine. Probala sam različite brandove, vrste i nakon nekoliko godina gotovo svakodnevnog šminkanja, pronašla sam svog favorita.
U nastavku pročitajte o kojem se highlighteru radi, gdje kupiti i po kojoj cijeni.
Nedavno sam obavljala shoping na Pink Pandi i između ostalog sam naručila i mono sjenilo branda koji je za mene nešto novo - Makeup Obsession. 


Istraživajući sam saznala da ovaj brand nema svoju službenu web stranicu (što je u današnje vrijeme malo čudno), no da ih možete pronaći da različitim drugim stranicama preko kojih njihove proizvode možete i naručiti. Iako nemaju službenu web stranicu (ako slučajno nađete, linkajte mi), imaju totalno neprofesionalnu facebook stranicu. Na Pink Pandi ćete pronaći proizvode poput pudera za obrve, mono sjenila, kremastih highlightera kao i onih u kamenu, pudera za konturiranje i praznih paleta, dok na nekim drugim stranicama postoje i njihovi kistovi, kao i gotove palete.

Jedini njihov proizvod koji posjedujem, mono sjenilo Primrose, dolazi u čvrstoj plastičnoj kutijici koja je neobično velika za jedno mono sjenilo. Poklopac je proziran i ne može se sam otvoriti tako da ovo sjenilo možete i ovako nositi. S donje strane možete pritiskom izvaditi sjenilo van, budući da Makeup Obsession prodaje i prazne palete za kreiranje svoje custom palete, pa nema potrebe za potencijalnim uništavanjem sjenila prilikom nasilnog vađenja. 


Sastojci, naravno, sadržavaju talc, no budući da nitko više ne zna je li i koliko štetan, ne bi vas to trebalo zabrinjavati.

Ovo sjenilo/highlight možete naručiti na Pink Pandi na ovom linku i to po cijeni od 21, 90 što je nevjerojatna cijena za ovako dobar proizvod.

Tekstura ovog sjenila je fantastična i upravo zbog te teksture, sjenilo mi je postalo najdraži higlight koji posjedujem.
Pod prstima je jako mekano, nježno, gotovo kao maslac i savršeno se blenda i nanosi. Možete ga nanositi u nekoliko slojeva, nikad neće izgledati ružno. Osim toga, nijansa je savršena za highlight i samo jednim potezom dobijete lijep i suptilan sjaj koji će vam trajati dosta dugo.


Gore - obično dnevno svjetlo (kišni dan, dva nanosa)
Dolje - umjetno LED svjetlo
Ovim sam proizvodom baš zadovoljna i svakako planiram probati još nekoliko njihovih proizvoda, totalno me zanima sve što nude.
Rezultati istraživanja zasad pokazuju da su im mat sjenila nešto manje dobra, no da shimmer rasturaju i jedva ih čekam probati.Svakako imate moju preporuku za ovo sjenilo/highlight jer za cijenu od samo 21 kunu dobijete multifunkcionalni proizvod koje je kvalitetom na zavidnoj razini. 

Objavi komentar

2 Primjedbe

 1. Odlična recenzija, uvijek sam nekako zaoblizalizila njihove proizvode, sada možda i probam.

  Felizhanna.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti :) da, sad i mene zanimaju, nadam se probati jos koji proizvod.

   Izbriši