Recenzija: Makeup Revolution 144 Eyeshadow Palette 2016 Collection

By Josip Kladaric - 12/20/2015 07:35:00 PM

Na posljednju adventsku nedjelju čitat ćete o najnovijoj paleti u mojoj kolekciji - MUR paleti od 144 sjenila.

 Odmah se na početku želim ispričati što nećete moći vidjeti post koji je bio predviđen za danas, a to je blagdanski look no.2, samo zbog tehničkih problema s fotićem koje nikako ne mogu riješiti, a spominjala sam ih i u prošlom postu. Nažalost, dok to ne riješim, ne želim stavljati osrednje fotke i imati osrednje postove. 

Bez obzira na to što sadržaj posta neće biti očekivani, mislim da za vas imam jednu pravu, "malu" poslasticu. Riječ "mala" je pod navodnicima jer nije mala, najveća je koju ste dosad vidjeli - radi se o paleti od 144 sjenila, naručena s Pink Pande.

Paleta dolazi u kartonskoj kutiji, a unutra je velika plastična kutija sa sjenilima od 116 grama. Kutija bude omotana s onom folijom s mjehurićima pa nema straha od oštećenja prilikom transporta.

Paleta zaista nudi veliki broj različitih sjenila i boja, matt i shimmer, neutralnih i neon. Sjenila imaju nekakav miris, no u dodiru s kožom nestaje.Samo pakiranje nije ružno, izgleda jednostavno, poklopac je proziran i odmah bez otvaranja možete vidjeti sjenila. 

Kada ju otvorite unutra imate malo ogledalo, posebno malo ako ga uspoređujete s veličinom palete. :) Oko ogledala su dva aplikatora koja, kao i uvijek, ničemu ne služe. Pakiranje je poprilično čvrsto i nema straha od otvaranja, jer kad ju zatvarate sjedne lijepo i čuje se onaj "klik".  Koliko sam ju dosad isprobala jako sam zadovoljna s njezinom pigmentacijom koja je na jako dobroj razini i bez baze. Sjenila su mekana, mogu se nadograđivati, ne truse se previše. Kao i uvijek, problem je s matt sjenilima, točnije s njihovom pigmentacijom. Na slikama možete vidjeti kako izgledaju sjenila bez baze. Nisam vam sva sjenila swatchala, ali neka, meni zanimljivija jesam.Mislim da je ova paleta jedna jako dobra stvar i da se s njom može lijepo raditi. Ukoliko ste razmišljali o njoj, svakako ju preporučam jer mislim da se sjenila koja nisu pigmentirana ne mogu mjeriti s onim koja jesu. Za sada ju obožavam, a vidjet ćemo još kako vrijeme bude išlo. :)

Što vi mislite o ovoj paleti?

Čitamo se u nedjelju, xo!

 • Share:

You Might Also Like

3 Comments

 1. Nisam mislila da ću ikada to reći, ali ovdje ima previše sjenila :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ma nemoguće :) Ali može biti problem izabrati :)

   Izbriši